Jump to content

adri26

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sad je to sve aktualizirano, a mi još nikakvog odgovora nemamo. Mirovinsko je lutrija dobit telefonom, danima zovem i ništa. Zar se zaista nitko i na ovom forumu u to ne razumije!?!?
  2. E u tom i je stvar! Otac mi je umro prije početka rata, prirodnom smrću. Bez ljutnje, ali vjerujem da bi se sve puno prije riješilo da je bio branitelj. Majka još godinama neće moći u svoju mirovinu,a radi prenaporan posao i za mladog muškarca, a kamoli za ženu u godinama! Hvala na odgovoru!!! P.S. Stranice mirovinskog sam pročačkao uzduž i poprijeko, slučaj je prespecifičan, i ne spada u ni jedno prijelazno razdoblje!
  3. Već smo nekoliko puta slali upit na HZMO, ali nismo dobili odgovor. Imamo dva pitanja. 1. pitanje: Otac nam je umro 1991. godine. Sestra i ja bili smo od tad korisnici obiteljske mirovine, ja do 2000. godine, a sestra do 2003. Zanima nas imamo li i mi pravo na povrat duga korisnicima obiteljskih mirovina. 2. pitanje: Majka (trenutno zaposlena), rođena je 1957. godine. U trenutku očeve smrti imala je 36 godina. Ima li ona, i ako ima - kada, pravo otići u očevu mirovinu. Hvala unaprijed na odgovorima, svaka pomoć je dobro došla.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija