Jump to content

Olivier

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mene su isto zaustavili policijski službenici sa vozilom jačim od 80 kW(83). Kazna je svima već poznatih 1000 kuna. Pročitajući ovu temu shvatio sam da nemam pravih argumenata za žalbu pa bi bilo bolje da platim. Pošto imam 19 godina i usavršavam za profesionalnog vozača(prekvalifikacija), ja nemam novaca da bih platio ovu kaznu pošto me škola košta 15 000 kn, od kojih još moram platiti jednu trečinu, pa moje pitanje glasi dali bih mogao otplatiti na rate, na koliko rata i gdje se to mogu dogovoriti? Ispričavam se na glupom pitanju i na tome što trošim vaše vrijeme, ali zbilja nemam nikoga tko bi mi sa sigurnošču odgovorio na ovo pitanje, a ovaj portal cijenim i vjerujem stučnosti njegovih moderatora.
  2. Hvala vam, zbilja ste mi puno pomogli što ste mi razjasnili ove stvari, ali dalje ću se morati snaći sam, još jednom zahvaljujem na ljubaznosti i potrošenom vremenu odgovarajući na moja pitanja.
  3. A u kojem roku će stići na moju adresu(prekršajni nalog/poziv za sud)? da li će u toj pošti biti kazna upisana? da li će me pozvati na saslušanje? kako se piše prigovor? kamo ga odnjeti/poslati?
  4. Imam 18. godina i upravo završavam srednju školu, nemam svoj novac da bi platio kaznu veću od 1000 kuna, ali ako je i dobijem, da li mogu uložiti žalbu i kako, kada i gdje? I u kojem odprilike roku bi mogao stići poziv za sud na moju adresu?
  5. evo bila fešta, popilo se malo i ponestalo je cigareta, odoh po cigarete i Editirao moderator napuhao sam 1,03 s tolerancijom je to 0,93. uskoro ču pred suca...što me čeka? kakvu kaznu mogu dobiti? i dali je ikako moguće da dobijem samo opomenu?? mladi sam vozač jer imam 18 godina i da li to utječe na veličinu novčane kazne...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija