Jump to content

alfa11

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. mislim na potvrdu o nekažanjavanju treba mi za posao...
  2. Dva pitanja: 1.) Dali je remečenje javnog reda i mira prekršajno ili kazneno dijelo? 2.) Dali se prekršaji "vide" na potvrdi o nekažnjavanju? Unaprijed hvala.
  3. Kao redovni profesor nemožete jer se umirovljujete po sili zakona;ali možete "raditi" kao vajski suradnik ili savjetnik honorarno ili uz simbolićnu naknadu.
  4. Imam problem pa molim za pomoć.Studiram strojarsvo kao redovni student prvu godinu.Upisao sam se na temlju državne mature,prođe prvi semestar meni moral na 0.Odnos prema nama kao prema stoki,nerad,nekompetencija,nemogućnost prolaska ispita bez obzira na ućenje....Ja puknem,reko odoh ja na drugo sveućilište gdje neću biti tretiran kao #OOPS#. Moje pitanje je dali prema zakonu o visokom obrazovanju mogu ponovno biti redovni student na nekom drugom sveućilištu (sve iz poćetka) ili sam svoju šansu za redovni studij (bez školarine) upropastio sa ovim promašajem na strojarstvu? Unaprijed Hvala.
  5. Koja je šansa da dobijem minimalnu kaznu (mislim da je nekih 200kn) s obzirom da nisam kažnjavan.Nije bilo elemenata nasilja bar ne sa moje strane više javna prepirka.
  6. Može li se u skraćenom prekršajnom postupku podnostiti žalba na optužni prijedlog?
  7. Mogu li se žaliti na optužni prijedlog?O koliko novaca prićamo?
  8. Nikakvu kaznu nisam dobio na licu mjesta...jedino zapisnik o alkotestiranju kojeg sam potpisao...A danas 8 mjeseci nakon toga poziv na sud...mogu se žaliti na optužni prijedlog?
  9. Pozdrav, Danas sam zaprimio optužni prijedlog po članku 13. stavak 1 zakona o javnom redu i miru (remećenje javnog reda i mira) i ostao blago rećeno zapanjen kolićinom neistina koje se navode.Zanima me, dali je moguće žaliti se na optužni prijedlog,ako da i žalba ne prođe dali moram uzeti odvjetnika,te eventualna kazna u slučaju presude(nisam naivan znam da su pravo i pravda 2 razlićite stvari).Do sada nisam kažnjavan,nemam ćak ni parkirnu kaznu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija