Jump to content

notar

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ukoliko vaša supruga nije spomenuta u ugovoru o kreditu i novi račun glasi na njezino ime,neće biti problema
  2. ako imate svjedoke za to što tvrdite,potražite pravdu na sudu.Podijelite to sa suprugom i olakšati ćete si situaciju. Zasigurno,klevetanje bi trebalo biti rigoroznije kažnjavano.
  3. odvjetnik je isti,očev i tetkin. Pitanje je,da li on može spominjat osobu,u ovom slučaju mene, s kojom nema veze,ni punomoći,ni odobrenja od strane tetke i tako stvarat dezinformaciju i mene involvirat u sve to.
  4. notar

    čekanje

    pozz svima u ovom slučaju,savjetima itd. priča je završila na način da se na ročištu pojavio njihov odvjetnik,pa je nakon ostvarenog kontakta naših odvjetnika novac vraćen. ODO je bezglavo srljao prema nekakvoj kazni,unatoč sučevom ignoriranju,i nakraju odustao od progona. Interesantna je tek samo priča da je odvjetnik koji je zaprimio novac u korist 'oštećenika',novac jedno vrijeme zadržao za sebe tvrdeći da će isplata kasnit.hahhha morao sam to spomenut.
  5. dan svima,već sam bio na legalisu i pomogao mi je,zato se i vraćam opet. detaljnije ću o svom problemu radi kvalitetnijeg event,odgovora. naime,odvjetnik koji vodi prodaju nekretnina u vlasništvu mog oca(s kojim nekomuniciram)i njegove sestre(a moje tetke),daje informaciju mom ocu da ću ja biti tetkin opunomoćenik u svim slijedećim radnjama oko prodaje istih! Taj odvjetnik to uradi pred svjedocima. Taj isti odvjetnik je naravno i odvjetnik moje tetke,ali koja njemu nije pismeno dala tu punomoć ili nalog,jer sam ja odbio biti opunomoćenik! Odvjetnik mi je tom izjavom nanio indirektnu štetu i još više produbio probleme koje imam sa ocem. Zanima me,da li je odvjetnik meni dužan ispriku i na koji način mogu od njega tražiti da sam opravi načinjenu štetu,isprikom,djelom ili objašnjenjem? I naravno,jel to etično? hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija