Jump to content

ivan_kat

Korisnik
  • Broj objava

    1
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ivan_kat

    Ugostiteljski obrt

    Pozdrav, molio bi da mi netko pomogne oko nekih stvari što me zanimaju kako bi mogao otvoriti obrt. Naime za pripremu isključivo hladnih voćnih i povrtnih salati što mi sve treba od minimalnih tehničkih uvjeta, da ne bi bilo zabune ja sam bio u državnoj upravi i raspitao sam se međutim gospođa mi nije znala točno reći što sve trebam imati. Za frižider mi je rekla ako će biti i meso onda voće i povrće mora biti u drugom frižideru, sudoper mora biti od inoxa ali mi nije znala definirati da li mora i nosač sudopera isto biti od inoxa ili može biti npr i od mediapana, radna površina isto tako nije znala mi reći da li mora biti od inoxa ili od nekog drugog materijala jer doslovce mi je odgovorila od lako čistljivog materijala a koji materijal ona nezna. Da bi mogao ovo raditi moram zaposliti kuraha ili konobara ili završiti tečaj o osposobljenosti za pripremu jednostavnih jela i slastica pri obrtničkoj komori.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija