Pozdrav,
molio bi da mi netko pomogne oko nekih stvari što me zanimaju kako bi mogao otvoriti obrt.
Naime za pripremu isključivo hladnih voćnih i povrtnih salati što mi sve treba od minimalnih tehničkih uvjeta, da ne bi bilo zabune ja sam bio u državnoj upravi i raspitao sam se međutim gospođa mi nije znala točno reći što sve trebam imati.
Za frižider mi je rekla ako će biti i meso onda voće i povrće mora biti u drugom frižideru, sudoper mora biti od inoxa ali mi nije znala definirati da li mora i nosač sudopera isto biti od inoxa ili može biti npr i od mediapana, radna površina isto tako nije znala mi reći da li mora biti od inoxa ili od nekog drugog materijala jer doslovce mi je odgovorila od lako čistljivog materijala a koji materijal ona nezna.
Da bi mogao ovo raditi moram zaposliti kuraha ili konobara ili završiti tečaj o osposobljenosti za pripremu jednostavnih jela i slastica pri obrtničkoj komori.