Jump to content

kety_022

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kety_022 objavio

  1. ja sam poslala jutros na taj mail i u roku nekoliko minuta dobila odgovor! no, rekli su mi da, s obzirom da su im ovjereni ugovori stigli 15.6., vjerojatno ne mogu pročitati broj računa (napisala sam ga još ispod skenirane slike kartice), račun ne pripada meni (oni mi ga otvorili prije 3 godine) ili sam poslala kopiju umjesto originala ugovora (toliko luda još nisam). uglavnom, napisali su mi da neka ih zovem i sad ja zovem kao manijak i mogu pričati samo sama sa sobom jer je s druge strane žice ili zauzeto ili nema odgovora...
  2. Prošle godine nismo morali koristiti račune koje su nam otvorili nego smo im uz ugovor morali poslati kopiju kartice ili kopiju ugovora o žiro računu. Ili jednostavno kopiju kartice koju smo do sada koristili za stipendiju. Ja osobno veze sa Poštanskom bankom imam samo zbog stipendije. Nadam se da ćemo tu vezu nastaviti i ove godine Pretpostavljam da će tako biti i ove godine.. Uglavnom, nemaš brige oko računa. Sve upute će doći s ugovorom.
  3. rekao je 3.7 za učenike. studente nije spominjao. prošle godine su kod rezultata napisali da su zbog prevelikog broja kandidata koji su ostvarili uvjete podigli prag (za studente) na 3.19. tada sam prosla. nadam se da ove godine nece ici iznad toga. ili bar iznad 3.46 malo mi je čudno da smiju mijenjati natječaj samo tako, ali kod nas je očito sve moguće. samo ne znam kako misle da će prve isplate biti krajem ovog mjeseca.. očito ministar nije svjestan cijele procedure ili je utopist.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija