Jump to content

sara1991

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. imate na stranici ministarstva uprave, sva pitanja i odgovore za sss!! http://www.uprava.hr/default.aspx?id=12208
  2. ispit položen. ispitivači stvarno ok. treba učit, al ne treba nikakve detalje... jednostavna su pitanja, sve osnovno..
  3. ej.. hah.. znam kako ti je.. koju spremu polažeš? ja sss.
  4. ja sam neki dan vidjela svoju radnju knjižicu, a isto sam na str. osposobljavanju bez zasnivanja r.o. .. i bilo je upisano pod poslodavcem firma di radim.. i ostalo šta se upisuje..
  5. Oglašavanje rješenja ništavim* 1. ako je doneseno u stvari iz sudske nadležnosti, 2. ako je doneseno u stvari o kojoj se ne može rješavati u upravnom postupku, 3. ako njegovo izvršenje nije pravno ili stvarno moguće, 4. ako se njegovim izvršenjem čini kazneno djelo, 5. ako je doneseno bez prethodnog zahtjeva stranke, a na koje stranka naknadno izričito ili prešutno nije pristala, 6. ako sadržava nepravilnost koja je po izričitoj zakonskoj odredbi razlog za ništavost rješenja. * Ništavo rješenje nema pravni učinak. U slučaju oglašivanja rješenja ništavim, smatraju se ništavim i pravni učinci tog rješenja – ex tunc Rješenje kojim je stranka stekla neko pravo može se poništiti: 1. ako ga je donijelo nenadležno javnopravno tijelo ili je rješenje doneseno bez zakonom propisane suglasnosti, odobrenja ili mišljenja drugoga javnopravnog tijela, 2. ako je u istoj stvari već doneseno pravomoćno rješenje kojim je ta upravna stvar drukčije riješena, 3. u slučaju očite povrede materijalnog propisa.*
  6. @meri 26 - meni ističe 17.7. kolegica, isto volonterka, bila je čini mi se prošli vikend.. i sve je prošla.. rekla je da su ispitivački korektni, da pomažu, ne ispituju sitnice, nego ono najbitnije, općenita pitanja.
  7. @mala seka - ako ti nisu još poštom poslali, nazovi ih gore.. ja sam ih bila zvala, jer su nekim volonterima dostavili poštom prije a nekima nisu još, a svi radimo u županiji, i onda su mi tek nakon 4 dana došlo riješenje. @er10 - sretno sutra!! napiši kako je bilo, kakvi su ispitivači, pitanja!? za koju stručnu spremu polažeš?
  8. poslala sam prijavu 17.05, a oni su je primili 21.05, a rješenje mi je došlo 31.05.
  9. dali još netko polaže dsi 07.07?!
  10. ako može i meni skripta za opći dio. sary-000@hotmail.com hvala unaprijed!
  11. bok. radim u županiji... do pol 7mj, trebala bi položit dsi, SSS za administrativnog tajnika.. dal je netko već polagao to?! kako je? šta pitaju u posebnom djelu.. ako netko ima skripte, ako mi može poslat na sary-000@hotmail.com hvala
  12. ej... ja isto moram polagat sss tajničke poslove.. ako ti nebi bio problem da mi tu il na mail (sary-000@hotmail.com) pošalješ samo šta ti je bilo u posebnom djelu.... il ako imaš skriptu po kojoj si učila, bilo bi super.. ja radim u županiji. i kako je to gore? jel puno tlače? kakvi su ispitivači? hvala.
  13. hej.. vidim da si polagala sss za tajničke poslove.. ja to isto moram.. radim u županiji... ako ti nebi bio problem, da mi napišeš tu šta ti je bilo u posebnom djelu... il ako imaš neke skripte po kojima si učila... ako može na mail: sary-000@hotmail.com hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija