Jump to content

spadeco

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da..parcela se sastoji od dvije katastarske čestice..kroz jednu parceku bi trebala cesta kopletno prolaziti, a kroz drugu česticu samo kroz polovicu,tako da bi polovica trebala ostati..neznam sad koliko oni toćno metara kupuju sa svake strane od ruba ceste...dio koji bi ostao bilo bi opprilikr 1500 m2..neznam dal će to htjeti otkupiti..a šta ću ja s tim..prema prostornom planu, kad se cesta izgradi s jedne strani će biti građevinska zona,tu mi neće ostati od ćestica ništa,a s druge strane gdje će mi ostati već dio ćestice,površine koje sam naveo gore..bit će poljoprivredno tlo..neznam kak ću tu izići s tim..
  2. Hvala lijepa na odgovoru! Fora je u tome što se već u blizini(velikoj) nalazi trgovački centar,tako da se neće više graditi..prema prostornom planu ostatak zemljišta,ako ga neće otkupiti bit će ostalo poljoprivredno tlo..tako da ?!..Dal ja onda imam pravo da mi hac otkupi kompletno zemljište? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru !
  3. puno hvala na odgovoru ! što ako ja želim da mi otkupe cijelo zemljište,a ne želim pristati samo na dio otkupa..jer od tog dijela koji će mi ostati, neću imat koristi. Dal mogu ja ikako tražiti kompletni otkup zemljišta, naravno ,po realnoj cijeni. Dal će oni priststi na to, i dal ja imam pravo da mi otkupe cijelo zemljište.Ja bih išao na kompromisno riješenje, nikako ne na sud ili izvalaštenje. bio bih zahvalan na odgovoru !
  4. Pozdrav ! Molio bih nekog,ako zna da mi pomogne.Naime imam zemljište u zagorju, površine 5000 m2, nije pravilnog oblika, al kroz sredinu zemljište će prolaziti državna brza cesta.Hrvatske ceste bi naime trebale otkupiti zemljište.Zemljšte je trenutno oranica,i obrađuje se. Zemljište prema prostornom planu mjesta spada u građevinsku zonu i spada pod zaštićeni dio kao neko kulturno dobro,neznam sad točno što i kako. Moje pitanje je dal će HC otkupiti cijelo zemljište ili samo dio i kako će utjecati to što je zeljište u građevinskoj zoni i zaštićeno, na cijenu otkupa. Bio bi jako zahvalan na odgovorima !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija