Jump to content

gle

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nitko nije nikada bio upisan...nije postojala ni mogućnost tada, jer je u knjigama cijelo naselje bilo ledina...stanovi su se vodili se kao vanknjižno vlasništvo. Problem je u tome kao što je felix rekao, zakasnila sam. Nitko od vlasnika koji su kupili stanove krajem 80-tih nije bio upisan, tek te 2009. su se upisali, a ja sam tada to propustila.
  2. Hvala svima na odgovorima ! Pretpostavljam da je tako, da sam propustila. Da li je moguće nešto još poduzeti ili ja više nikada neću moći upisati taj stan na svoje ime ?
  3. Nema tereta, na prikazu ZK uloška piše: 1. Temeljem zapisnika...prenosi se slijedeći upis: povezano sa dijelom nekretnine u A 1 1. Republika Hrvatska 1.1 Temeljem zapisnika...uknjižuje se nositelj prava vlasništva na nekretnine upisane u A U tom A je navedena cijela zgrada sa svih 8 stanova.
  4. To i mene zanima ! Ja sam očito propustila trenutak kad su se svi iz zgrade upisali, 2009. god. i obrazloženje ZK Odjela u Pagu je bilo da je to njima tako bilo jednostavnije i da samo dostavim dokumente i da će sve biti OK. Žalila sam se na odluku kojom mi je odbijen upis, ali nikakve koristi od toga, jer mi i dalje odbijaju upis.
  5. Stan u Gajcu, Novalja ne mogu uknjižiti, jer se na isti upisala Republika Hrvatska 2009. godine. Zgrada ima 8 stanova, svi vlasnici su se upisali osim mene. Sva tražena dokumentacija je priložena zahtjevu, ali zahtjev je odbijen. Stan je moje vlasništvo, po rješenju o nasljeđivanju nakon pokojnog supruga i svekra, koji su bili prvi vlasnici. Ima li netko kakav savjet što mogu poduzeti kako bi se ovo riješilo ? Zahvaljujem unaprijed !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija