Jump to content

slavonac_23

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jel se može tretirati taj sms ko prijetnja?
  2. Ivana hvala na odgovorima, u mom slucaju bi pomogli otisci jer u toj prostoriji gravitiraju konobari, ja osobno nemam sto trazit u toj prostoriji i nisam ni ulazio, i mojih sigurno nebi bilo,drugo jucer sam doznao da je policija sastavila neku sluzbenu zabiljesku samo ne znam kakvu, a jucer sam dobio i ovu poruku na mobitelu sa sluzbenog broja direktorice: Uplati nam novac jer cemo te tuzit, ne gine ti zatvor,sram te bilo, da te vidim bi ti samar opalila. Cudno je to za shvatit ali jednostavno u tom mjestu policija previse 'prijateljuje' sa sefom i tom direktoricom, primjer jedan, dali u hrvatskoj strani drzavljanin moze radit bez radne dozvole? mislim da nesmije ali u tom mjestu smiju jer jednostavno policija zatvara oci na te stvari a takvih primjera ima puno. I zato me strah da mi ne prisiju nesto sto nisam napravio. I ja sam radio neprijavljen, strasno je to.
  3. I meni je sve nejasno,nije lako u trideset i nekoj po prvi puta prenocit u pol. postaji i to u podrumu u prostoriji od metar sa metar i ne moc ic na wc, spavat na dasci i tako a ne bit kriv. Ah morat cu uzet odvjetnika iako ne znam sto je s tim, samo znam da su mene vukli po pol postaji dok su djelatnike koji su iz tog mjesta po pet minuta ispitivali u udobnoj fotelji na radnom mjestu.(i osjeti se da je policija prijatelj sa mjestanima).
  4. Ma sve je to cudno bilo, prvo nitko od policije nije dosao po otiske, niti nikakve radnje nisu bile oko tog mjesta gdje su kao nestali novci, jer se to zataskavalo jer je to poznata ugostiteljska firma, nije to prvi puta da se to desilo i uvijek je direktorica zataskavala jer je bila rodica neka koja i dalje radi u firmi,a sad je bila nasla zrtveno dobro janje tj mene. Kad sam bio u pol postaji, kad sam zatrazio odvjetnika mi je inspektor rekao da ne treba jer da necu daat izjavu nego da ce on sastavit sluzbenu zabiljesku. Nisam potpisao nikakav uhidbeni nalog ni nista nemam, nikakve dokumente samo znam da sam od popodne do drugi dan ujutro bio u policijskoj postaji.A taj poligraf prvo je bio inspektor sam kod ovog od poligrafa 10 minuta unutra onda sam ja usao i bio sigurno manje neg oni dva,da bi na kraju meni ovaj od poligrafa rekao , pajdo nije ovo dobro priznaj ili ides u zatvor. Mislim katastrofa ponasanje.
  5. slavonac_23

    Pomoc?

    Dakle, negdje oko 1.4 ove godine u firmi gdje sam radio je nestao neki novac(nestao iz nekog pretinca gdje barem 30 ljudi gravitira). Uglavnom policija je obavjestena tek 7 dana kasnije(dosao neki inspektor pet minuta i otisao) i nista se nije dogadalo do prije 3 dana. Uredno su dosli do mene njih tri i zamolili me da ih pratim na poligraf, kao ti nisi tu domaci,svi su drugi domaci pa ides ti na poligraf jer si najsumnjiviji(inace vecina djelatnika je neki rod blizi ili daljni od direktorice a i kasnije sam skuzio svi u policiji su dobri s njom). Spojio me taj na te zice, poceo postavljat pitanja, ma niti 10 minuta to nije trajalo, rekao mi to ti nije dobro, ti priznaj da ne zavrsis u istrazni zatvor odmah.(radi se o malo preko 10 tisuca kuna). Uglavnom sa krim policajcem sam se vratio u stanicu i covjek mi rekao da me lisava slobode , uzeo mi osobnu i rekao sjedni tamo.to je bilo oko 2 popodne. ja sam u toj stanici proveo cijelo popodne, noc(zatvorili me u neku celiju ko zadnjeg kriminalca sa otvorenim prozorom u podrumu kroz koji je kisa ulazila cijelu noc)i jutro, da bi oko 10 drugo jutro on slozio neku sluzbenu zabiljesku kao da sam ja to napravio i pustio me doma. E sad se ja pitam nesto,na bazi cega je on mene zaustavio i drzao cijelo popodne noc i jutro, kako je on sastavio tu zabiljesku,sto cu ja sada biti kazneno gonjen na kojoj bazi, (kaze mi on prvi put ti je jos nemas kaznenih prijava pa ti nece bit nista) Dalje me zanima, kako je moguce da nisu izasli na uvidaj, uzeli otiske, nista od nista.Niti sam ja dobio nikakvu potvrdu da sam bio lisen slobode niti nista potpisao, ne kuzim
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija