Jump to content

maarinaa

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. schok ja refresham njihovu stranicu svakih 5 minuta od 14 sati!!!! i zvala sam ih i naravno da se ne javljaju..
  2. do kada oni rade? je gotovo za danas ili mozda mozemo očekivati neku promjenu jos do 4? mada sumnjam
  3. hvala schok! Za pokušaj sam još jedino pronašla da nije moguć kod pravih kd nečinjenja, obzirom se tu odmah iz nedeliktnog stanja prelazi u stanje dovršenog djela, to bi znači bilo npr kd nepružanja pomoći. pokušaj nije moguć niti kod kd tjelesna ozljeda iz nehaja.. Nadam se da će im to biti dovoljno, i da neće u tolike detalje ispitivati ) Što se tiče usmenog i zakonskog teksta, navodno se uvijek na kartici dobije zak tekst, ali neki ispitivači ti uzmu karticu prije nego počneš odgovarati pa su meni savjetovali da si prepišem zakonski tekst da ga imaš ispred sebe dok odgovaraš.
  4. da li mi netko može reći neki primjer sile i prijetnje iz kz-a?
  5. ma znam, ovo više nije 2 dana iščekivanja, nego 4, i nitko se ne može skoncentrirati na učenje. Schok kako znaš da usmeni neće krenuti prije 26-og? Meni je g. iz Ministarstva još u petak rekao da nejvjerojanije neće početi prije 26-og, ali nije sigurno. Imaš ti kakvu noviju info?
  6. sada sam uspijela dobiti jednu gospođu na jednom od onih silnih brojeva koje sam zvala i ništa mi nije znala reći, samo da je u 2 započeo usmeni tako da danas više nikoga niti nećemo uspjeti dobiti na telefon, nije mi znala reći niti kada bi moga započeti usmeni, koji tjedan, baš ništa korisnog..ali dobila sam dojam da nam neće danas objaviti raspored, a sutra je neradni dan, tako da nemamo sreće...
  7. da li netko zna od kada se računa onaj zakonski rok od 14 dan? od objave rezultata ili objave rasporeda usmenog dijela ispita?
  8. ninichh si tuu??? ja cu poluditi skroz, ne mogu se skoncentrirati na to ucenje, stalno refresham stranicu od ministarstva kada ce viseeee????? da li su se nekome javili? ja sam ih valjda danas vec deset puta zvala, i bas se ne zele javit..
  9. da li netko ima primjerak presude iz naknade neimovinske štete po novom zoo?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija