Jump to content

antisha

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne bih se složio sa tom konstatacijom. Ukoliko je nešto takvo propisano onda bi trebalo biti jasno istaknuto (Što očito nije). A ukoliko nekome nije jasno i traži pojašnjenje onda mu ga odgovorna osoba (koja radi posao naplate tih potraživanja i nudi mu opcije) to treba i pojasniti.
  2. Hvala na savjetu i definiciji! U ovome slučaju nije stvar novaca i vremena nego principa.Tako da odgađanje i izvlačenje na utvrđivanje tko je parkirao nije opcija. Stvar je samo u tome da ovo ne izgleda kao "nogostup" . Čak i prometni znak koji bi trebao biti postavljen uz cestu stoji uz ogradu kuće (vidljivo na fotografiji). Sa suprotne strane (u suprotnom smjeru) su postavljeni znakovi zabrane parkiranja. Što navodi na pomisao da bi to tako trebalo biti regulirano i na ovo strani ceste.
  3. Hvala puno na odgovoru.Proučiti ću članak zakona. Drugim riječima zakon ima daje pravo legalnog kamatarenja? Također, moram napomenuti da su mi na izravan upit da li će slanje na kućnu adresu imati za posljedicu bilo kakve dodatne troškove komunalni redar i dežurni policajac odgovorio sa "ne,ma kakvi"... što reći...
  4. Poštovanje! Na žalost prije nekog vremena sam dobio kaznu za parkiranje na zelenoj površini.Sve OK.Pogriješio sam, platiti ću. Međutim, na uplatnici koju sam dobio na kučnu adresu navedena je cifra od 800kn (kazna je 700kn) od kojih je 100kn paušal? Za što.Niti sam se žalio , niti sam odbio suradnju...samo u datom trenutku nisam imao novac kod sebe na što mi je komunalni redar ljubazno rekao da nema problema i da će mi polsati uplatnicu na kučnu adresu. Ne dajem nikome da me dere i platio sam kaznu 700kn ignoriravši ovih dodatnih 100.Jednostavno ne vjerujem da me netko kamatari...
  5. Poštovanje, Danas mi je pauk odnio automobil zbog "nepropisnog parkiranja na nogostupu".Ostao sam u čudu s obzirom da nogostup nisam vidio (izgleda je je zlijeb za odvod vode do šahta "nogostup") i da su svi auti u okolnim ulicama parikrani na istom tom "nogostupu".Odbio sam potpisati prekršajni nalog ii plaiti bilo kakvu kaznu jer smatram da nisam kriv. Prilažem nekoliko fotografija iz kojih se vidi o čemu se radi: Bio sam parkiran pod drvetom sa desne strane.Nikakvih znakova zabranjenog parkiranja ili bilo čega po čemu bih zaključio da sam u prekršaju nije bilo. Fotografija ulice.nigdje nikakvih znakova. Fotografija okomite ulice u kojoj se nalazi isti takav "nogostup". Imam li osnove za žalbu?Na što bi se bilo najbolje pozvati?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija