Jump to content

Krešo/Grubi

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Krešo/Grubi objavio

  1. Evo sad sam pogledao mail, kažu da su uplatili 01.10. Idem na bankomat provjeriti pa vam javim.
  2. Ima li još koga da nije dobio novac? Ja sam vratio ovjerene ugovore 08.06. prije 4 mjeseca i još nisam dobio novac.
  3. 08.06. sam vratio ovjereni ugovor, ali sa mojim tekućim. 31.07. sam otvorio i poslao tekući od male i još nema uplate.
  4. Jučer sam poslao novi tekući, baš da vidimo kad će doći novac.
  5. Ja sam poslao svoj tekući i zato nisam dobio novce, sad moram ići sa malom u banku otvoriti joj tekući i poslati. Mogli su to odmah reći, ili kad sam poslao ugovore, a ne ovako svi šute a ti se misli.
  6. Ovo nažalost nije točno, ako je dijete punoljetno mora imati svoj tekući račun. Tu su oni nejasni ali naravno krivicu svaljuju na nas. Dobio sam maloprije mail pa citiram: "From: Fond za stipendiranje Sent: Wednesday, July 25, 2012 2:45 PM To: D..... Subject: Re: isplata stipendije Poštovani, Ako još niste dobili novce ugovor je vjerovatno stavljen sa strane zbog moguće greške (niste poslali ORIGINAL ugovor, račun nije glasio na ime punoljetne studentice, broj računa se nije vidio...), za konkretniju informaciju molim nazovite 01/2308-853. S poštovanjem, Danijel Čović"
  7. Mrljavac jel može isplata ići na tekući račun roditelja? Ili baš mora biti na ime djeteta studenta? I jel mora biti baš u HPB?
  8. Ugovori stižu ali nema isplata love, nešto nije dobro...
  9. Kad si poslao ovjerene ugovore? Ja sam poslao 08.06. i još nema love.
  10. Znaš li možda kad će biti završene isplate? Ja sam poslao 08.06. ovjerene ugovore, do danas nisam dobio uplatu, a kažu svi da dobiješ za desetak dana od slanja ugovora.
  11. Ja sam ovjerene ugovore poslao 08.06. i još nisam dobio novac...
  12. Evo stigli ugovori - Osijek. Idem odmah ovjeriti i poslati. Jel može žiro račun umjesto tekućeg? Kćer ima samo žiro račun a ja imam tekući. Ili da stavim svoj tekući?
  13. I moja kćer je na spisku a još nismo dobili papire za ovjeru? Iz Osijeka smo. Šta da čekamo ili da zovemo? Ne mo'š bit pametan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija