Jump to content

Krešo/Grubi

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Krešo/Grubi objavio

  1. što se tiće računa-piše dostaviti presliku tekučeg računa na koji se želi isplata...po tome bilo koji račun ,a ne djetetov.....

    Ovo nažalost nije točno, ako je dijete punoljetno mora imati svoj tekući račun. Tu su oni nejasni ali naravno krivicu svaljuju na nas.

     

    Dobio sam maloprije mail pa citiram:

     

    "From: Fond za stipendiranje

    Sent: Wednesday, July 25, 2012 2:45 PM

    To: D.....

    Subject: Re: isplata stipendije

     

     

    Poštovani,

     

    Ako još niste dobili novce ugovor je vjerovatno stavljen sa strane zbog moguće greške (niste poslali ORIGINAL ugovor, račun nije glasio na ime punoljetne studentice, broj računa se nije vidio...), za konkretniju informaciju molim nazovite 01/2308-853.

     

    S poštovanjem,

     

    Danijel Čović"

  2. Otvori djetetu tekući račun u HPB banci (ponesi svoju osobnu iskaznicu i njegov rodni list i kopiju rodnog lista , a rodni list je samo na uvid - kopija ide njima).

    Sebe opunomoći i dobit ćeš odmah ugovor o otvaranju tekućeg računa koji odmah iskopiraj u nekoliko primjeraka jer ćeš te kopije svaki puta morati slati u Fond za stipendiranje kada raspišu natječaj, naravno ako ti dijete ispunjava uvjete.

     

     

    Mrljavac jel može isplata ići na tekući račun roditelja? Ili baš mora biti na ime djeteta studenta? I jel mora biti baš u HPB?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija