Jump to content

La_barbara

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ovaj problem što ste postavili je dosta zeznut. Prije svega što je cijelu situaciju teško dokazati(vi kažete da je, ona da nije). Na vašem mjestu bih otišao do uprave sa "prijetnjom"(i nekim izmišljenim dopisom) odvjetnika, da ako se ponovi ista situacija.,vi istog trena odlazite(sa odvjetnikom) u državno odvjetništvo i prijavljujete kazneno djelo neovlaštenog snimanja i prisluškivanja pod člankom 132. st.1.

     

    Kad bi i dobili otkaz zbog tog razloga, te slike se ne bi mogle koristiti kao dokaz, pa bi uz tužbu imali pravo na dobru otpremninu.

  2. Eto odg sama sebi da se nadopunim,s obzirom da sam maloprije na putu s posla upoznala djelatnika centra kojem se ista stvar dogodila danas,tj snimili su ga tajno na rad.mjestu kako priča na mobitel (???) te takodjer mail sa videom poslali u firmu,on također namjerava prijavit osobu koja ga je snimila,po svemu sudeći najvjerojatnije ista osoba, tako da nas ima mozda i vise u istom sosu, pa lijepo molim bilo koga tko bi nam mogao vise pomoc da nam da neki savjet hvala
  3. Molim pomoć, trenutačno imam problema na poslu, da skratim radim u shopping centru u trgovini. Prije cca 10 dana,bila sam na svom radnom mjestu,u trgovini,ispred mene ladica otvorena i u njoj lista sati koju ispunjavam,kad osjetim iza mene blic aparata,s obzirom da je centar prazan, ja reagiram,okrenem se,a iza plakata u "cosku" izloga skrivena gospođa iz uprave centra. I pravac,crta-bris! Pobjegne ona,ja u šoku...za 5 dana u upravu moje firme stize mail s mojom slikom i navodom da radnica rješava križaljku na radnom mjestu. Neistina,no na slici se vjerojatno ni ne vidi po čemu črčkam s obzirom da je papir u ladici. Moje radno mjesto sada je ugroženo,zbog navoda žene koja mi nije nadređena,točnije nema nikakvu ovlast nad menom niti veze s vezom,čista zloća..ugled u firmi ocrnjen, jer gazde mi mogu i nemoraju vjerovat s obzirom da sam nova,tek mj i pol dana.. E sad,s obzirom da se gđa.urotila protiv mene,a i inače ima me naviku uhodit me,špijunirat po centru,itd.tako da sam pod psihičkim stresom tu, dali je ona počinila kazneno djelo neovlašteno i kriomice fotografirajući me i klevete,pisanjem neistina o meni? Te koje korake da poduzmem? Posao mi zbilja treba a sada sam zbog ovog incidenta na tankom ledu..i ne,ako ste pomislili da je gđa. Špijun mojih gazda-nije,provjereno.. Molim vas pomoć..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija