Jump to content

741974

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zašto kao sudionik ovog predmeta nemam pravo na uvid u otkupnu cijenu?
  2. Zanima me da li je itko na sudu dobio spor sa EOS MATRIXOM. Radi se o otkupu između 2013 i 2015 godine. Imam ročište za mjesec dana, oni otkupili dug od banke, ja uplaćivala neko vrijeme po 100 kn, bila sam tada nezaposlena i neupućena da im se ništa ne uplaćuje jer su se tek pojavili u lijepoj našoj , jer tako priznajem dug, a onda sam prestala i sa time jer je dug ostajao isti jer je to išlo samo na kamatu, a ne na umanjenje duga. Uglavnom kada sam prestala i sa tom uplatom i tražila ugovor o otkupu na kojem se vidi otkupna cijena, predali su na sud, ja pisala prigovor, sud stavio izvan snage...oni opet prigovor sa priloženim ugovorom o otkupu, ali opet bez cijene otkupa. Nemam odvjetnika, jer ga financijski ne mogu platiti i ne znam čime se boriti,mislim da gubim, ali bolje i pokušati nego ostati pasivan. Pa, eto ako je netko pobjedio te ucjenjivače, svaka pomoć je dobrodošla. Unaprijed hvala!
  3. Poštovani, imam spor sa jednom tvrtkom od koje sam uzeo zajam, kako nisam imao novac za vratiti, a zvao sam i odvjetnika te tvrke jer sam htio dogovorit obročno plaćanje i doživio negodnost jer je taj odvjetnik počeo urlati u slušalicu što sam uzimao novac ako nemam vratiti i spustio slušalicu. Došla mi je ovrha na koju sam se žalio i sve je predano općinskom sudu u Zagrebu i trebalo je doći do postupka. Problem je što je taj sud u Zagrebu to sve prebacio na općinski sud u KRIŽEVCE, što znači da bi na spor trebao ići tamo kad do toga dođe, ali ja nemam novac za prijevozne karte do tamo zbog malih primanja. Postoji li kakvo rješenje ?
  4. Molim vas hitno za neki konkretan odgovor......dakle....moja plaća iznosi 2 400 kn, na tu plaću imam ovrhu 800 kn, ali je problem što plaćam iredovno i uredno i kredit od 700 kn... po svemu tome meni to sve prelazi te 2 / 3 plače koja meni mora ostati.....da li netko zna kome da se obratim i kako i kome da se obratim jer i fina i banka kažu da ne znaju ništa o tome.....molim pomoć....hvala:svorc:
  5. Molim vas pomoć, ne znam kome da se obratim za moj problem....naime meni sjeda ovrha zagrebačke banke 900 kn mjesečno, dakle trećina plaće koja meni iznosi 2 700 kn i to bi bilo o.k da ja nemam i kredit hypo banke od 700 kn koji redovito otplaćujem što je sve skupa 1 600kn i to prelazi polovicu moje ispod prosjeka plaće i 1 100 kn mi ostaje da platim vrtić za dvoje djece i platim režije.....čitala sam malo zakon o ovrhama i pročitala da se na plaćama nižima od prosječne izuzima 2/3 i kome god sam se obraćala za to počevši od banke pa do fine svi brišu ruke i ne znaju gdje da me upute....da li moi itko može nešto reći o tome i uputiti me na pravu adresu...hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija