Jump to content

Arina

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svima! Može i meni, molim Vas skripta za opći dio VŠS na marina.dorina1@gmail.com Hvala!!!
  2. Molim Vas skripticu za poreznika II (VŠS) na mail: marina.dorina1@gmail.com Hvala unaprijed!!! Sretno svima pri polaganju!
  3. Pozdrav svima! Budite tako dobri pa proslijedite skriptu za opći dio VŠS na marina.dorina1@gmail.com Hvala van unaprijed. Sretno svima s učenjem i da položite od prve!
  4. Molim Vas da i meni netko pošalje skriptu za Opći dio - SSS, poseban dio - komunalno gospodarstvo, ako imate! Na mail marina.dorina1@gmail.com Hvala vam unaprijed!
  5. Molim Vas za pomoć. Može li me poslodavac natjerati da naučim sve što znam raditi pripravnicu koja je na stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa. Nisam joj mentorica, a u ugovoru joj stoji da sudjeluje pri izradi toga i toga... Nije mi problem učiti je što znam, ali pristup poslodavca je moraš ju naučiti u mjesec dana. Moram li? Hvala unaprijed!
  6. Pozdrav, pripremam se za DSI, pa bih Vas zamolila ako tko ima noviju skriptu opći dio SSS da mi pošalje na mail: marina.dorina1@gmail.com Unaprijed se zahvaljujem!!! p.s. mislite i na nas koji ćemo tek polagati
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija