Jump to content

irema

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim vas za savjet u slučaju prometne nezgode u kojoj mi je sin zadobio težak prijelom noge. Išao je u školu i dok je prelazio preko ceste,na zeleno svjetlo, udario ga je auto. Tada se sve promijenilo,nije išao u školu 7 mjeseci, koje nije mogao nadoknaditi i izgubio je puno bodova za srednju školu,ja sam uzela bolovanje i dobivala smanjenu plaću,završila sam kod psihijatra i sad pijem lijekove. Da li je moguće da je odšteta 10000 kuna,kako mi kaže odvjetnik?
  2. Moja majka je prije nekoliko god. slomila nogu, prošla je rehabilitaciju u toplicama i uvjeravali su je da je sve prošlo dobro,bez obzira što ju je stalno boljelo. Mjesto prijeloma je naotečeno i išla je na pregled u bolnicu gdje joj je rečeno da je bila pogreška, vjerovatno u snimanju, pa mora opet na operaciju tj. ponovno namještanje kostiju, pa opet rehabilitacija,pa toplice... Ima li ovdje elemenata za tužbu,s obzirom na vjerovatnu liječničku pogrešku? Hvala!
  3. Da li je moguće da je on na platnoj listi osiguravateljske kuće,kao i neki sudski vještaci?
  4. Moju kćer od 12 god. je udario vozač na zebri i bilo joj je je zeleno svjetlo na semaforu,imala je teške tjelesne ozljede(5 mj. u krevetu,nepokretna),angažirala sam odvjetnika s kojim nisam zadovoljna jer je već triput spustio odštetni zahtjev,ne uvažavajući moje prijedloge i nijednom me nije obavijestio o tome. Samohrana sam majka i za nju se brinula moja mama koja ne živi s nama,jer sam ja morala raditi i nisam u mogućnosti uzeti bolovanje.Želim promijeniti odvjetnika,zanima me koja je procedura i da li sam mu dužna,a ustvari nije ništa napravio? Hvala vam!
  5. irema

    prezime

    Ima li moj bivši suprug zakonski pravo natjerati me da promijenim prezime koje imam još iz braka? Prijeti mi tužbom.Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija