Jump to content

lucijaa

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moj suprug je pokrenuo zahtjev za razvod braka kojem se ne protivim, no imam razloga za sumnju u nepristranost suda (majka mu radi na istom sudu). Prilikom jednog odlaska na sud po informaciju predočene su mi neke činjenice našeg braka koje ja nisam tamo spomenula i koje su morali dobiti od nekog drugog i prije nego je zakazana prva rasprava. Molim nekoga da mi odgovori da li se zahtjev za izuzeće suda predaje prije prvog ročišta (15. 03.) ili prilikom dolaska na to ročište. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  2. prije svega zahvaljujem na odgovoru, jasno mi je da mogu platiti na njezino ime dug i da poreznoj nije toliko važno tko je to uplatio. Ali je meni problem nešto drugo. Ovrhe su na njezino ime, ona osniva obitelj i ne bi željela da u brak ulazi s ovrhama, a sama nisam u mogćnosti da to sve odjednom podmirim. Mene više zanima mogu li službeno ovrhe prenjeti na svoje ime da mene dalje terete za taj dug i namiruju svaki mjesec određeni iznos.
  3. Poštovani molim nekoga da mi odgovori na slijedeće pitanje. Kći mi je imala obrt i zapala u novčane probleme. Ostali su nemali dugovi za doprinose i jedna novčana kazna. Trenutno je nezaposlena i nema mogućnost otplate duga. Mogu li ja službeno preuzeti njezin dug i skinuti ovrhu s njezinog imena i na koji način to uraditi ako je moguće. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija