Jump to content

bilbao

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pravilnik o uvjetima za davanje dozvole kaže: Proizvođači i druge pravne osobe koje obavljaju promet na veliko medicinskim proizvodima na veliko (u daljnjem tekstu: veleprodaja) obvezni su: 1. odrediti odgovornu osobu visoke stručne spreme medicinskog, farmaceutskog, biokemijskog ili drugoga zdravstvenog usmjerenja, ovisno o klasi medicinskih proizvoda koje stavlja u promet te najmanje pet godina radnog iskustva u struci, Što znači odrediti odgovornu osobu? Zaposliti ili?
  2. Ne uspijevam nigdje pronaći uvjete. Ne znam smatra li se takva maloprodaja ljekarnom. Može li me netko uputiti na prostorne i kadrovske uvjete? Također me zanima je li nužno dobiti licencu za nekog proizvođača opreme koji još nije na području RH. Hvala unaprijed!
  3. Prvo molim moderatore da premjeste temu u odgovarajući forum ako ne pripada ovdje. Dakle... Zanima me na koje poteškoće mogu naići u postupku sklapanja braka sa strankinjom i zajedničkim životom. Čitao sam odgovore na slična pitanja, pa mi se dogodilo da pitanja imam više nego što sam imao. Situacija je sljedeća... Imam namjeru sklopiti brak sa strankinjom koja ima dijete iz prvog braka. Ona je nezaposlena, a dijete je predškolske dobi. Ja sam zaposleni državljanin RH. Planiramo život u RH. 1. Može li dijete u bilo kojem trenutku tijekom školske godine nastaviti školovanje u RH? 2. Kakav status s obzirom na državljanstvo ima strankinja, a kakav dijete nakon sklapanja braka i koliko dugo? 3. Kako stoje stvari s plaćanjem zdravstvenog osiguranja za nju i za dijete? 4. Postoje li moguće zapreke zbog kojih strankinja i njezino dijete ne bi mogli doći u RH? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija