Jump to content

Dino000

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je Dino000 objavio

    Freelancing

    Pozdrav.

     

    Trebao bih sklopiti posao s jednom tvrtkom i razviti za njih Android aplikaciju.

     

    Trenutno sam zaposlen, ali Android aplikacija nije u sklopu moje firme.

     

    Koju vrstu ugovora mogu sklopiti s tvrtkom kojoj ću razvijati aplikaciju i koje su pravne obaveze (plaćanje poreza i sl.).

  1. Pretpostavljam, a kao što je već i newbie napisala, kod vas se neće odlučivati o skrbništvu jer ga niste niti izgubili...

     

    Prema tome što ste napisali, zadovoljavam sve uvjete, ali iskreno se nadam da se odluka ne donosi na taj način - 'Djetetu je mjesto uz majku'.

     

    Ne znam što bih sada rekao, postoji li neka kvaka, neka fora, nešto?

  2. Nisam siguran da se to odnosi i na zakrpe s obzirom da se radi o besplatnim nadogradnjama. Velik broj stranica omogučuje download raznih nadogradnji i zakrpi koje su vlasništvo druge osobe/autora. Ako je zabranjeno uvijek se može postaviti link direktno na datoteku koja je smještena na serveru vlasnika softwarea.

     

    Ostale informacije, na što se to točno odnosi? Ako se radi o tekstovima, ne vidim zašto ih ne bi mogli staviti na svoj web. Naravno nije dozvoljeno copy-paste tuđeg autorskog teksta. Tehničke specifikacije i slični podaci se mogu kopirati.

     

    Datoteke i slično je širok pojam. Ukoliko se radi o nekakvim crackovima, hackovima i sličnom to je strogo zabranjeno. Hosting provider neće dozvoliti postavljanje takvog sadržaja na server.

    Hmm zanimljivo. Ukoliko bih stavio link do neke stranice koja sadrži taj crack, to bi značilo da pomažem u raspačavanju istoga?

     

    Da li bi samo tekst sa objašnjenjem da je potreban taj i taj patch/crack/hack bio kazneno djelo?

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija