Jump to content

annnabela

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je annnabela objavio

  1. Slažem se s Vama, baš tako kako ste slikovito opisali... Meni je samo bitno da ne propustim taj posao pripravnika kojeg MOŽDA dobijem zbog mjesec ili dva radnog staža na poslu koji je svakako ispod moje trenutačne razine obrazovanja. Uostalom, pretpostavljam da me i sam poslodavac na šalteru banke neće prijaviti na VSS, zar ne?
  2. Pozdrav svima! Molila bih ako mi netko može odgovoriti na sljedeće - da li je za prijem u radni odnos pripravnika moguće primiti osobu koju ima radnog iskustva? Kako je to regulirano? Koliko sam shvatila - na HZZ-u tvrde da ne smijem uopće imati radnog iskustva da bi poslodavac dobio poticaj na mene za prvo zapošljavanje.To mi je razumljivo. Međutim, kako je situacija u lijepoj našoj takva kakva je, ukoliko mi se ponudi posao primjerice na šalteru banke prije pripravničkog u firmi u kojoj uistinu želim raditi, trebam ga prihvatiti. Da li samim time gubim pravo da budem pripravnik u firmi, sukladno svojoj VSS? Ne znam koga pitati, mislim da ne bi bilo u redu nazvati u tu konkretnu firmu i pitati kako oni gledaju na to, odnosno, da li im je bitno biti baš prvi poslodavac ili ne.... Hvala na odg.
  3. Pozdrav svima! Molila bih ako je netko nedavno bio na testiranju za posao vjezbenika u drzavnoj sluzbi (konkretno, radi se o odsjeku za gospodarstvo i financije grada) da mi pojasni kako izgledaju pitanja, na sto da se usredotocim kod ucenja zakona itd.. moze u inbox. Hvala:namiguje:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija