Jump to content

kuki35

Korisnik
  • Broj objava

    26
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pa sad ćemo se ljutiti,još čemo se viditi na pecanju.Pa ko dalje zabaci-motika bolje u ledja nego u ruke.
  2. mani se miloše miša, vataj se lopate pa češ vidjeti kako raste koeficijent.
  3. dobio sam broj od Mario1969 i nazvao ali taj se broj više ne koristi.Pa bih zamolio ako netko ima friški broj da mi napiše.
  4. dali mi netko može dati broj telefona za invalidske dionice- unaprijed hvala.
  5. zanima me koliko se dugo čekaju,predao sam zamolbu u siječnju ove godine.Navodno je čovjek dobio nakon dva mjeseca,i ako netko zna kakav broj da pokušam nazvati.
  6. kuki35

    Korade

    ne galami rođo, nitko ne odobrava ubojstva bilo kojeg čovijeka nego ne odobravam medijski linč nekakovih INDIJANACA protiv nas koji smo im čuvali guzu.
  7. kuki35

    Korade

    svaka ti dala rođo, mi smo narod kamikaza. Sve čemo dati za viši cilj, grizemo dok to ne postignemo i kada je sve gotovo onda zovemo u HTV nekakve manjine da pljuju po ljudima koji su toj jadnoj kukavelji omogučili lagodan život i pozdravljam g.Sačića koji je dokazao da mu jadnici nisu ni do koljena.
  8. ptsp privremeno 20 posto nitko mi nikada nije ni spomenio moju C a čuo sam da uzimaju samo onima kome je to zanimanje.
  9. gotov mi je izračun, dragovoljac,20 posto invalid,stožerni narednik,profesionalna 40 rat 60 mir,71 godište sa 12god. civilnog staža 3.077kn i da budem iskren ne skačem od sreće.
  10. Bez zamjerke- to ne može dobit niko osim moje dice, pa na kraju ipak smo se borili za njihovu a ne svoju budučnost i nadam se da to neće pokupovati nekakvi INDIJANCI dok se mi svađamo oko mrvica ode lijepa naša u krasni KUKURUZ.
  11. kao što rekoh dočekao. Dobio sam višeg pol. narednika i to je u mirovinskom pa čeeeekaj rješenje.
  12. bio sam u pričuvi, a prije toga iz HV-a imam desetnika.
  13. dobio sam privremeno rješenje za mirovinu, koliko se dugo čeka čin iz SJP zbog izračuna iz VK je poslan zahtjev 21. 02.
  14. ja sam bio u drugome i uzeli su me u jedanaestom a predmet je kod njih od šestog mjeseca.
  15. ovdje sam sve napisao osim da sam dobio profesionalnu nesposobnost, neznam kako si mi računao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija