Jump to content

kuki35

Korisnik
  • Broj objava

    26
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je kuki35 objavio

    Korade

    ne galami rođo, nitko ne odobrava ubojstva bilo kojeg čovijeka nego ne odobravam medijski linč nekakovih INDIJANACA protiv nas koji smo im čuvali guzu.

    Korade

    svaka ti dala rođo, mi smo narod kamikaza. Sve čemo dati za viši cilj, grizemo dok to ne postignemo i kada je sve gotovo onda zovemo u HTV nekakve manjine da pljuju po ljudima koji su toj jadnoj kukavelji omogučili lagodan život i pozdravljam g.Sačića koji je dokazao da mu jadnici nisu ni do koljena.

  1. ne planiram se žaliti nego saćekati da dobijem konaćno riješenje, a što se tiće čina imam desetnika iz HV-a i navodno trebam dobiti stožernog narednika iz SJP, osim toga imam status dragovoljca. Zahvaljujem se Mrlji i ekipi što hoče objasniti nama laicima kako se boriti sa administracijom-sa onima indijancima je bilo jednostavnije.

  2. dragovoljac sam od 01 09 91 do 09 09 93 HV nakon toga od 13 12 93 do 09 10 94 spec.policija.Sve je prva crta od Vinkovaca do Dubrovnika , i 13 god. staža u HP. Dobio sam 20 posto invalidnosti na ptsp , vještak mi je dao omjer 40 rat 60 mir. zamolio bi nekoga da mi izračuna kolika bi bila mirovina i zaboravio sam reći da iz rata imam čin desetnika, a navodno trebam dobiti stožernog narednika- a neznam gdje to treba tražiti inaće sam 71 godište, unaprijed zahvaljujem.

  3. pokušao sam i to međutim kod nas u VK izgleda vrijede dvostruka mjerila- znam ljude koji su dobili retroaktivno sa prvostupanjskim rješenjem. A što se tebe tiće, psihić,bolnićko lijećenje,psihijatar i ostali doktori pa kad skupiš nekoliko kila papira sve to skupa predaš i čekaš oko 2god. ako ti u međuvremenu ne pukne film pa se utućeš

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija