Jump to content

Ime81

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala, na odgovorima, pitam zbog ovoga: http://slobodnadalmacija.hr/Crna-kronika/tabid/70/articleType/ArticleView/articleId/148806/Default.aspx Razjasnili ste mi da ja kao kupac ne činim kazneno djelo. Ipak, zanima me da li u slučaju da prodavač "padne" i policija kod njega nađe moje podatke, postoji mogućnost da policija kontaktira ili na bilo koji način bude zainteresirana za mene kao mušteriju (u svostvu svjedoka ili pretrage za robom i slično)?
  2. Bump! Ima li još tko što za reći?
  3. Jedno jednostavo pitanje - da li je moguće otvoriti kafić i tamo prodavati domaću rakiju, koju si sam napravio? Ili mora biti kupljena od nekog službenog, certificiranog proizvođača? Hvala na odgovorima i pozdrav.
  4. Hvala Vam na odgovoru. Dakle vjerojatno mogu biti siguran da policija neće tražiti mene čak i ako "diler" padne? Mislim, to bi bilo apsurdno.
  5. Pozdrav svima, htio bih naručiti Viagru preko interneta tako da mi se pošalje poštom(na poste restante adresu). Kao što znate, Viagra se legalno može kupiti samo preko recepta u ljekarni. Svako malo u novinama pročitam da su "pali" prodavači viagre preko neta, dakle policija ih privodi i zapljenjuje im robu. Evo mojih pitanja: 1. Da li činim kazneno djelo kupnjom Viagre na taj način? 2. Da li,ako slučajno "padne" ova osoba od koje bih ja kupio, i policija pregledom mailova i ostale dokumentacije dođe do podataka o kupcima, postoji opasnost da policija dođe k meni u neki pretres ili slično? Vjerujem da bi to bilo pretjerano ali evo ipak pitam i zanima me Vaše mišljenje. Unaprijed zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija