Jump to content

perojug

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je perojug objavio

  1. pozzz.svim forumašima .e sad evo moje pitanje kupio sam kuču koju sam srušio do temelja . zidam novu . imam lokacijsku ,građevinsku, projekte rušenja i gradnje.prijavu elektro i plinske instalacije kao i plačene sve komunalije tj razliku kubika izmedju stare i nove kuče.kuča je stara 8 godina tj ja u njoj živim a zidao sam ju 3 g prije.E sad NEMAM UPORABNU DOZVOLU pa me zanima dali postoji neki ODREĐENI ROK za prijavu jer se sada neče poklapati aviosnimci sa situacionim planom i katastrom .i još nešto kuča mi je u gabaritima ali sam proširio terasu za 2,5 m i napravio krov nad njom i .dali če to predstavljati neki veliki problem GOSPODI koja če izači na mjerenje . I KOLIKA BI TO BILA CIFRA OTPRILIKE ZA 170 m² stambenog prostora plus 21m² garaže. soory na gnjavaži i bog !
  2. hvala kompa ma muči me samo to smanjivanje mislim da sam negje na forumu pročitao da se jednom stečeno pravo nemože osporit ali danas se nitko nevoli igrati sa vatrom !:neznam:pozz.
  3. BOG.pozz svim drgovoljcima,braniteljima.ostalim forumašima a posebno mrljavcu pošto smo osiječani !e sad u mirovini sam od 2008g (prof.20/80).03.05.2010 IZLAZIM NA POGORŠANJE (hrpa dokumentacije,kontrole,dnevne,ležanje,stanje u pogoršanju )Dobivam 40/60opča.pošto je prošlo više od dvije godine a imam ponovo hrpu novih papira kontrola svaka 2 mj.dnevne i opet stanje u pogoršanju zanima me dali se sada (s obzirom na situaciji u državi )isplati izlaziti na pogoršanje i ono NAJBITNIJE dali netko (nekakva revizija može smanjiti na bilo koji način več stečenu mirovinu odnosno omjer dobiven prije dvije i pol godine,ili nemam šta izgubiti.) normalno drgovoljac ,HRVI 20% trajno, čin .unaaaprijed zahvalan i POZZ :mase2:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija