Jump to content

vitoandlea

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim pomoć, ako netko zna kako sastaviti ugovor o dosmrtnom uzdržavanju? Ujak bi htio napraviti ugovor o dosmrtnom uzdružavanju tako da u njemu stoji da ujak daje bratiću nekretninu u zamjenu da se on brine o njemu i o ujni ako se njemu (ujaku) nešto slučajno dogodi. Pa sam na internetu našla da se ugovor o dosmrtnom uzdržavanju, produžuje, ali to mi nije jasno jer nigdje nisam našla primjerak kako bi otprilike taj ugovor izgleda. Kako najpovoljnije proći s ovjerom toga ugovora i provedbom u gruntovnici, čuli smo ako javni bilježnik pravi ugovor i sve ostalo da to puno košta (jer uzima svoju j. nagradu)?
  2. Ono je isto moj komentar, ali mi je se isključila veza pa nisam skužila da me je stavio pod anonimno čini nam se kao da je sve neka spletka, jer prometna je bila u osijeku (ulica dalje od naše kuće) i tip je iz osijeka, ali on je prijavu i popravak radio u vinkovcima, preko euroherca, to smo navodno saznali I bila sam se krivo izjasnila htjela sam napisati policu o osiguranja života , da li je to stvarno moguće? Pogotovo što je preko hrvatskog ureda za osiguranje a preko neke osiguravajuće kuće....
  3. ok hvala ništa, probati ćemo se dogovoriti na otplate tog duga jer sad nam je najbitnije da bratu bude bolje...
  4. Molim pomoć, ne znamo šta da napravimo. Brat mi je u 07/2006 imao prometnu neseću, vozio je neregistriran motor, bio alkoholiziran 0,60 i zabio se u parkirano vozilo. Ima teške ozljede lom svih mogućih kostiju na licu, oka, glave i dr., još uvijek ide na operacije. Dobili smo dopis iz hrvatskog ureda za osiguranje da traće da uplatimo regresni dug u iznosu od 12000 kn za to vozilo, golf 2, može za te novce kupiti drugi , da li je moguće osporiti takav iznos, da se smanji ili odgodi plaćanje. I da li postoji mogućnost da možemo tužiti tog tipa jer on je bio parkirao vozilo na cesti bez upaljenih svijetla?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija