Jump to content

vax-80

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je vax-80 objavio

  1. Da,na sud sam i mislio. Samo me zanimalo da li im se fizički obriše pa oni ne vide ili vide ali ja mogu tvrditi da nisam kažnjavan! Hvala za sve odgovore!
  2. Bio sam na sudu. Pravomoćna je postala u lipnju 2012. Znaći da je onda izbrisano. I kad kažemo izbrisano,da li to znaći da njima nije vidljivo ili oni vide a ja mogu reći da nemam prijašnih prekršaja?
  3. Poštovani,molim vas za odovor na sljedeće. Naime,zanima da li se i ako da,nakon koliko se briše prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola?
  4. Hvala na odgovoru.. Još samo jedna stvar. Dakle ovakva je situacija. Idući tjedan imam godišnji tehnički pregled,pa ako ga uspijem odraditi do srijede ja to sam preuzmem na pošti i nikome ništa,ako ne uspijem do srijede(tada se vraća pošiljka policiji)onda me zanimao njihov daljni postupak. Da li odmah šalju po policajcu ili pokušavaju još jednom poštom? Uglavnom zanimalo me koliko imam vremena da obavim tehnički pregled da vozilo nebi ostalo neregistrirano.. Dakle ne u smislu da pokušavam izbjeći uručenje zaštitne mjere,nego recimo to tako-kupnje malo vremena.. I ako policajac vrši dostavu,ako nisam kod kuće da li me traži još i na radnom mjestu ili samo ostavlja obavijest o početku provođenja zaštitne mjere na vratima kuće pa se to smatra dostavljenim? Hvala!
  5. Poštovani,zanima me slijedeće. Policija je poštom poslala obavijest o početku primjene zaštitne mjere upravljanja motornim vozilom. Kako nisam bio kod kuće,od strane pošte je ostavljena obavijest o preuzimanju pošiljke u roku 5 radnih dana,nakon toga se,pretpostavljam,ista vraća policiji. Mene zanima koji je daljni postupak policije po tom pitanju? Da li pokušaju poštom još jednom ili ide odmah preko njihovog službenika ili kako već? Unaprijed hvala...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija