Jump to content

mici123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imate mozda primjer odluke o izvanrednom otkazu? Kako ga uruciti i sto uciniti ako direktor ne prihvaca odluku, moram li ja ici na posao sve dok ne prihvati? Hvala.
  2. Hvala na odgovoru, također iz izvatka iz REGOS-a je vidlivo da se preskacu uplate mirovinskih stupova (npr. za 1. mjesec mi fali uplata I.stupa za 3.mjesec uplata I. i II. stupa, za 4. opet I.stupa) znaci li to da neredovito plaćaju ili postoji mogucnost da je nesto krivo evidentirano i gdje to mogu provjeriti? Lp
  3. Hvala na odgovoru. Znaci li to da ja od isplate sljedece place na kojoj nije vidljivo da su placeni prekovremeni imam pravo u roku od 15 dana dati otkaz? Postoje li kakve pravne posljedice nakon izvanrednog otkaza?
  4. Poštovani, imam li pravo dati izvanredni otkaz zbog neisplate prekovremenih sati? Skoro svaki mjesec je jedna subota radna međutim to nije plaćeno, niti nam se izdaju platne liste. Nedavno je bila inspektorica rada i rekla da se to smatra prekovremenima i treba biti placeno. Imam li na temelju toga pravo dati izvanredni otkaz budući da niti jedna radna subota od 9. mj 2020. nije plaćena (kad sam pitala hoce li biti plaćeno prijetilo mi se otkazom) i ne dobivamo na uvid platne liste? Hvala.
  5. Pozdrav,imam 19 godina i redovan sam student pa me zanima dali mogu tražiti povećanje alimentacije i kome se obratiti u tom slučaju? Naime, majka svojevoljno ne živi samnom a otac mi je umro kad sam bila mala. Do sada je majka plaćala 800 kn alimentacije meni i sestri no sestra se prošle godine preselila k njoj a majka joj i dalje plaća pola iznosa(ima li ona pravo na to?)i meni odbija povećati alimentaciju. Također me zanima da li se ,pošto sam punoljetna, mogu obratiti centru za socijalnu skrb ili moram tražiti odvjetnika?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija