Jump to content

slovoz

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je slovoz objavio

  1. postoji svjedok koji je bio u blizini i koji me je odveo na hitnu, te slike koje sam slikala mjesta nesreće i mene svakoga dana... otekline,masnice i šavovi...
  2. Pozdrav... Molila bih vas za savjet. Neki dan sam prolazila blizu jednog gradilišta gdje svakodnevno pješačim,krenula sam istim putem te naišla na hrpu građevinskog otpada (kamenje,čelične šipke,plastika,cijevi i daske) te sam se spotaknula o kamen i udarila glavom u drugi kamen te zadobila rasjekotinu od 1 cm u predjelu slijepočnice . otišla sam na hitnu gdje su mi ozljedu sanirali i zašili ali mi je vid na to oko ostao mutan,pa su me uputili na očni odjel gdje su mi dijagnosticirali oštečenje rožnice.... E sada mene zanima da li imama elemente za podići tužbu protiv investitora ili grada? Gradilište gdje se izgrađuje zgrada je ograđeno ,ali građevinskom otpadu pristup imaju svi ,čak se i djeca igraju tamo.Nema nikakvog znaka upozorenja ili ograde.
  3. Pozdrav svima!!!! Imam dug u t-comu 0d 2200 kn koji sam otišla u petak platiti u t centar, tamo su mi rekli da su moj slučaj predali odvjetniku te da mu se javim.... nazvala sa odvjetnika i rekla sam mu da sam pored t centra i da idem platiti račun , pa ako može da makne moj slučaj iz ladice, na što mi je odgovorio da je prije 1 h poslao kuvertu javnom bilježniku te da moram platiti još 1600 kn troškova ovrhe pošto je podijelio dug na 2 računa tj. dvije ovrhe telefon+internet svaka ovrha cca 800 kn... e sad mene zanima taj novi zakon jer sam pročitala na indexu da se više neće plačati odvjetnički troškovi,da li sam ih ja dužna platiti jer još nisam primila rješenje o ovrsi... dio teksta index :"Što se pak tiče građana koji imaju neplaćene račune, dosad im je pružatelj usluga, kako bi se naplatio, preko odvjetničkog ureda sjedao na plaću, a građani su pri tom morali snositi i troškove odvjetnika. Sad će te tvrtke, kako bi se naplatile, ići izravno na sud koji daje nalog Fini za blokiranje računa, a građanima će biti jeftinije jer više neće plaćati odvjetnika."
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija