Jump to content

irena0107

Korisnik
  • Broj objava

    18
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Novi statusi koje je irena0107 objavio

  1. Uglavnom, glatko su ga odbili unatoč tome sto je gospon maveo sve i svašta u žalbi i 99% toga su laži.

    Možda još jedna info - koja bi te mogla utješiti, gospon je prijavljen na minimalac, a alim mu je određena 1106 kn. Tako, draga moja, nemoj se bojati, sve ce im se to kad tad odbit o glavu.

    Mene samo smeta to sto vecina njih misli da aliment placaju bivsoj a ne za dijete. Kosa mi se dize na glavi kad to cujem

  2. Kod mene se radi o županijskom sudu u zg, a pretpostavljam da je tu najveća gužva.

    Imam sad rješenje pred sobom,gospon je predao žalbu 20.7.2015., a županijski sud je 3.11. donio rješenje kojim se žalba odbija kao neosnovana. Imamo jedno zajednočko dijete i piše između ostalog ovako:

    "Uzdržavanje za dijete određuje se kako je zakonom propisano, uvijek unovčanom iznosu, te se nemože pidmirivati, bez drugačijeg sporazuma roditelja, koji u konkretnom slucaju ne postoji, na bilo koji drugi način npr. kupnjom odjeće ili obuće..."

    Sam iznos uzdržavanja određen je u propisanom minimalnom mj iznosu, a isti se ne može umanjiti, jer predloženik nije obveznik uzdržavanja više djece..."

  3. Županijski sud je odbio njegovu žalbu, tako da privremena mjera ostaje na snazi do konacne odluke onako kako je i prvobitno napisana. Odluka Županijskog suda je došla cca nakon dva mjeseca.

    Sad i dalje čekamo ročište i visimo negdje kao " čardak ni na nebu ni na zemlji"

    Iskreno, uuuuubija me to čekanje, ta sporost i nepravda!

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija