Jump to content

bušin

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bušin objavio

  1. Molim Vas ako mi netko može pomoći. Suprugu je istekao minus u banci i da bi mu produžili tražili su izvješće iz HROK-a. S obzirom da smo odlučili sve smanjiti u banci smo dogovorili da će mu mjesečno oduzimati određeni iznos, kako bi se minus riješio. Došli smo u banku i suprug je potpisao papir gdje je pisalo da okvirni kredit po tekućem računu će vratiti u toliko i toliko mjesečnih nakdana uz neku kamatu. Papir je ovjerio kod javnog bilježnika i predao u banku. Prošlo je gotovo 2 mjeseca i još malo će sjesti i 3 plaća, a oni još uvijek nisu riješili njegov predmet. Zanima me imaju li zakonske osnove ne isplatiti mu plaću, s obzirom da je potpisao ugovor o mjesečnim ratama??? Naravno svaki dan zovemo i oni se pozivaju na novi Linićev zakon???? Pomozite kome da se obratim?
  2. Molim Vas ako je moguće da mi netko odgovori na slijedeće: sa poslodavcem je potpisan ugovor o tajnosti podataka, kao i plaće, a poslodavac ostalim radnicima iznosi činjenice o financijskom stanju drugog radnika, te na taj način iznosi radnikove privatne stvari pred ostale. Zanima me da li time provrijeđen bilo koji zakon radnog i socijalnog prava, te možda i pravo zajamčeno Ustavom RH?
  3. 3/4 je otac, a 1/4 je baka. Uloženi novac mogu dokazati računima koji glase na moje ime, jer kako sam napomenula, morala sam imati račune za isplatu preostalog iznosa kredita. A što ukoliko nema mogućnosti isplate uloženog novca?
  4. Molim Vas pravnu pomoć. Naime živim u kući u kojoj je moj otac 3/4 vlasnik, a ja koristim potkrovlje. 2004 god.digla sam kredit sa hipotekom na kuću, te izvela velike građevinske preinake. Od promjene krovišta do uvođenja centralnog grijanja za cijelu kuću. Sada imam problem koji bi voljela pravno riješiti jer se od očeve strane tvrdi da nemam pravo na kuću u koju sam uložila velike novce i slijedećih 20 godina plačam kredit. Jednako tako imam račune za dosta radova jer sam morala raditi po računima, kako bi drugi dio novaca od kredita dobila van. Zanimaju me moja prava i na koji način ih mogu riješiti. Ukoliko dođe da moram iseliti iz kuće, koja su moja prava? Zahvaljujem unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija