Jump to content

Osvara

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo nakon podužeg vremena mog komentara na eko flor---PROTIV BOGATIH NEMA BORBE!!! naime nakon što sam se žalio i platio žalbu 100kn(opet napominjem SVE sam platio) sutkinja je presudila u ,moju korist.hm ali...welcome to Croatia!!!ali..." tuženik sa osnove neplaćene zakonske kamate duguje kn 0,92" i traže 450kn ovršnog postupka500 kn parničnog postupka 100kn sudsake pristojbe...plus pdv naravno.znači povukli su tužbeni zahtjev od 59,68kn ALI buduči sam izgleda neki račun kasnio par dana dugujem 0,92 kn.i mos se slikat za dug od 0,92kn imam platiti spomenuto.A najžalosnije od svega je da sam sve platio,da nisam nebi riječ rekao!i sad plati sve opet!jao moj mali čovječe u Hrvatskoj!pa zar nemora za kamatu se poslat račun il nešto?po meni ovo sve podsječa na zakonsku pljačku da ne kažem iznudu!Kako je to uopče moguče? imaju li na to pravo?ukoliko nekog zanima cijeli spis skeniram i šaljem na mail. a ja čekam presudu i račun jer protiv tajkuna u našoj lijepoj nema borbe!!!!šuti i plati pogni glavu i čekaj šta če drugo doć...
  2. Šta reč više,žalosno je to,a kako putovat tako daleko?6 sati dnevno izgubiti na put pa čak i da daju pune putne troškove gotovo je nemoguće!Svjesni smo da je to baš otkaz zbog toga,al opet teško je to prihvatiti-danas radiš a sutra ne a djeca ne pitaju!Ako neko zna još neko rješenje molim ga da napiše ,mi smo očajni vrijeme ide a nikoga baš nikoga ne brine ništa.Stvarno više neznamo koga više pitati niti šta uraditi više!
  3. A dali imamo nekih pravnih mogučnosti ukoliko ministarstvo odluči dati otkaz?Da li je moguće da dobije otkaz zbog braka i promjene prebivališta?
  4. Molim Vas za pomoću rješavanju našeg problema,naime supruga je zaposlena kao glavni kuhar u školi-nakon braka i promjene prebivališta trebala bi se vratiti na posao na koji na žalost nemože više jer je udaljen 180km od mjesta trenutnog prebivališta.Zanima nas dali je moguće izvršiti premještaj unutar ministarstva u neku drugu školu u kojoj bi obavljala isti ili slićan posao a koja je u blizini mjesta prebivanja? Nakon kontakta ministarstva nikakav konkretan odg.nismo dobili a žalosno je da zbog braka i majčinstva dobije otkaz pogotovo sad kad su tu djeca i posao je ne samo potreba nego doslovce i preživljavanje! Unaprijed hvala na odgovoru.
  5. Tvrtka Eko-Flor danas mi je poslala opomenu od 996,25 kn za nepodmireni iznos računa od 79,68kn. Samo dugovanje mi je sporno jer ja čak unaprijed plačam svoje račune spomenutoj tvrtki opčom uplatnicom,sve račune ja posjedujem i čuvam ali kontaktirti tvrtku nije moguće jer sa na telefone navedene na internetu niko ne javlja. Kako mogu osporiti opomenu i da li sam dužan platiti troškove koji se navode u ovrsi ako dokažem sda su ti računi plačeni? Na kraju da li je moguće da se tako veliki troškovi javljaju i da li je to uopće po zakonu?(a ako je onda je stvarno žalosno)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija