Jump to content

minigps

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Temeljem toga sto je u vrijeme kupovine postojalo dvije etaze a mi smo u ugovoru naveli ednu?jer je samo ona imala papire i te kvadrate koji su bili u vlasnickom listu na cestici po timi i tim brojem smo stavili u ugovor.ostalo nie niti spominjano jer je trebalo biti sruseno
  2. slucaj je zavrsio na sudu tuzbom u kojoj "stari" vlasnik potrazuje 1/2 tj. upis na cesticu u idealnom udjelu... neznam cemu sluze Ugovori,Javni biljeznici, gruntovnica, porezna rjesenja i sve istalo s rokom zalbe ako to netko moze samo tako ponistavati nakon 7 godina i traziti sud... jel itkome poznato sta kaze sudska praksa?
  3. Najgorw sto u ugovoru se taj dio uopce ne spominje.Kao da ne postoji jer smo racunali da se mora srusiti s obzirom na tu odluku.dakle nije navedena mogucnost legalizacije ali isto tako niti rok za rusenje.
  4. Postovani, molim Vas za pomoc.U trenutku kupovine kuca se sastojala iz prizemlja i kata.Prizemlje je imalo uredne papire na 80 m2 dok za kat je postojao Nalog za rusenjem.Tako da je u Ugovoru navedeno da se kupuje prizemlje uz usmeni dogovor da ce se prvi kat srusiti i to je bila obaveza starog vlasnika. Sto nije nikada ucinio nego smo se prepucavali uz njegova obecanja.7 godina kasnije nakon sto se pojavljuje Zakon o legalizaciji pojavljuje se taj stari vlasnik koji trazi da se tadasnji kupoprodajni Ugovor ponisti i da ona ima pravo na polovicu kuce tj. zeli legalizirati oni sto je trebao srusiti. Sto nam je za ciniti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija