Jump to content

joojoj

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ima još netko kakav komentar na ovu temu? Stvarno mi je posve bitno da ovo riješim, da nemam kasnije problema. Unaprijed zahvaljujem.
  2. Ma da već se dosta ljudi koje sam pitao složilo da ne bih trebao imati problema, al me svejedno strah. A da bi stvar bila još gora imam samo usmeni pristanak stanara od prije 5-6 godina. U međuvremenu se dosta njih promijenilo, dobio sam novog predstavnika stanara koji pokušava glumiti šerifa i maltretira ljude okolo... Da li oni imaju kakvu zakonsku osnovu da me zezaju radi ili samo mogu podnijeti privatni tužbu?
  3. Pozdrav svima, Imam stan u prizemlju zgrade i proširio sam postojeći prozor u francuski prozor (balkonska vrata). Zgrada je dosta stara, dvorište je zatvoreno, imam suglasnost stanara. Sad sam nešto čita da se prema novom zakonu to treba legalizirat?!?! Stvarno bi mi trebala pomoć u vezi ovoga, trenutno sam nezaposlen i ne želim se dovest u situaciju da imam nekih problema jer ne bih imao od čega platiti troškove. Sve mi je to malo čudno, pa ako netko nešto zna, zahvaljujem
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija