Jump to content

HERCULES

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ukoliko pocne prijetiti, pozovite policiju. inace on ne moze nista uciniti dok sud ne donese drugaciju odluku. pozdrav
  2. moji odvjetnici su misljenja da je to malo za izuzece jednog suca. U svakom slucaju nije odbio vjestacenje u Zagrebu.Sad je naravno izvrsen strasan pritisak na moju kcer ,gdje joj se prijeti ako dode k meni nece nikad vise vidjeti majku i takve stvari. Sad nakon tri mjeseca borbe, moja kcer kaze da sad zeli ostati kod majke i ja se pitam imali smisla uopce ici na to vjestacenje u Zagreb? Da li bi vjestaci prepoznali kad je dijete isplaseno i dodijelili meni dijete? MOLIM ZA SAVJET! UNAPRIJED HVALA!
  3. moja kcerka je sad 9 godina, zivi sa ex. i novim suprugom i s njim ima vec dvoje djece, jedno 2 god i jedno 4 god., ona radi puno radno vrijeme i njen muz,tkz. ocuh moje kceri. ja radim u EU i zovem kcer svake nedjelje i vdam je po sudskoj presudi. u jednom tel. mi se kcer pozalila da ju je ocuh istukao, sto mi je i bivsa zena potvrdila. i da zeli doci zivjeti kod mene.na to sam ja podneo prijavu policiji i uredu za socijalni rad, gdje je policija ustanovila da su obadvoje pocinili prekrsaj na stetu moje kceri i od lijecnika je podnesena bolnicka prijava protiv moje bivse supruge. Na to je centar za soc. rad izrekao upozernje njima i to bi bilo sve. ja sam podneo zahtjev sudu da se dijete meni dodijeli, na sto me je sudac gledao kao kriminalca( poznaje moju bivsu suprugu i zovej je imenom), na to su moji odvjetnici tezili vjestacenje u zagrebu, koje ja moram platiti 10000 kuna!!. da li netko ima iskustva s tim vjestacenjem na koje moram ici i ja i moja kcer i bivsa supruga, a "ocuh" NE!!. molim vas za savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija