Jump to content

TIHOO7

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo točno ovako piše ( Rješenje je pravomoćno i ovršno dana 19.02.2007 u Zagrebu 11.04.2013 i potpis i pečat javnog bilježnika).Tražio sam od t-coma da nam pošalju ili naprave uvid u neku SALDO KONTI karticu i već par dana ni pismenog ni usmenog odgovora.Hvala ti na brzim odgovorima i pomoći.
  2. Na kućnu adresu nismo dobili ništa i sve smo podigli na Fini kad smo saznali za blokadu računa.Na rješenju piše da je pravomoćno dana 19.12.2007 u Zagrebu 11.04.2013.Računi koji su navodno neplaćeni su iz 2007 g.
  3. Lijepi pozdrav.Zamolio bih vas za savjet!Supruga mi je u banci saznala da je pod ovrhom od strane t-mobile.Informirali smo se na Fini i dobili sve dokumente vezane uz zadnju ovrhu i prethodne dvije koje su u cijelosti otplaćene.Kontaktirali smo t-com službu za korisnike i od njih dobili usmenu informaciju da kod njih nema evidentiranog duga tj. da je dug 0,00 kn i uz to su nam poslali analitičku karticu na kojoj je navedeno da nema dugovanja prema t-comu i da su naš slučaj prebacili na višu razinu.Kontaktirali smo i odvjetnički ured Hanžeković te im poslali analitičku karticu koji nam odgovara da im pošaljemo dokaz o plaćanju navedenog dugovanja.Dug je iz 2006 i 2007 godine te nemamo nikakvih uplatnica jer je supruga sa područja na kojima je bila poplava 2014 godine te su joj gotovo svi dokumenti izgubljeni.Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija