Jump to content

buduca_mama

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Yêu Quân Chùa http://biareview.com/ http://anztheme.com/ thành lập doanh nghiệp tư vấn pháp luật dịch vụ kế toán công ty luật còn trấn thủ ở Tượng Thần Sơn, hắn muốn trộm miếng kim loại đen cũng chỉ là nằm mơ.

    "Tượng Thần Sơn, chính là thánh địa của cả tinh cầu, là nơi Tượng Thần Chi Chủ sống. " La Phong thầm nói: " Chỉ có hắn và các đệ tử có thể lên núi, những cường giả khác mà không được phép cũng không thể tiến vào. Cũng chứng tỏ, số lượng cường giả trên Tượng Thần Sơn kỳ thật cũng rất ít."

    "Còn những đệ tử ấy, dựa theo tư liệu nửa năm qua ta thu thập, nhưng không lấy một ai là Vũ Trụ Chi Chủ."

    Tượng Thần Chi Chủ có 182 đệ tử.

    Một bộ phận là Vũ Trụ Tôn Giả, một bộ phận là cấp Bất Hủ. Theo lý thuyết Tượng Thần

  2. T- mobile mi je sjeo na tekući račun i sve šta netko uplati ode njima. Bila sam već 2 puta u Fini i idioti mi nisu htjeli otvoriti zaštičeni račun jer sam još studenitca pa da to ne mogu napraviti i da jedino studentima stipendistima mogu otvoriti taj račun. Na osnovi kojeg zakona je to tako i zašto je to tako?
  3. Ne znam da li se ova tema već spomenula ovdje, ali moja situacija je ovakva. Od 18. 10. 2010. do 19. 07. 2012. sam živjela u izvanbračnoj zajednici u stanu osobe koju sam voljela. Od 19. 07. 2012. mi je promijenio bravu i ja više nisam mogla u stan ući dok su sve moje stvari zarobljene tamo. Dva mjeseca nakon što me izbacio iz svog stana, došla sam na vikend i uzela stvari koje su mi tada trebale, i na tom vikendu je došlo do nečega što meni nije palo ni na kraj pameti. Zatrudnila sam s njim, naravno meni je ta vijest izmamila osmijeh na lice, ali sljedeći dan kad sam njemu rekla i pokazala rezultat testa za trudnoću problijedio je i prvo šta je rekao je abortus. Naravno ja to nisam htjela jer sam htjela njegovu bebu bez obzira na njega, ali kako je vrijeme odmicalo sve više je forsirao abortus, ali ja sam išla po svom i zadržala bebu. Štoviše osoba koja bi trebala biti na mojoj strani (moja mama) je također njegov istomišljenik za abortus. I naravno jasno mi je dala do znanja da joj ne kucam na vrata ni za kakvu pomoć niti s trbuhom niti s bebom. Kako sam otišla radit mjesec dana, razmišljala sam puno i sama sam poželjela abortus, ali sam zakasnila, prošla sam 3 mjeseca trudnoće. Ali tu sad izbijaju veliki problemi i moja depresija i bezizlaznost iz situacije. Stanje je takvo da sam dobila otkaz, a pošto se kući ne smijem vratit, ni on me neće uzdržavati prije poroda jer govori da sam ja njemu nitko i ništa i da nije moj skrbnik da bi on mene uzdržavao. Ne želi me pustiti da živim u tom njegovom stanu niti u njegovoj kući, a niti to da unajmi neki drugi stan i da ga plaća da ja imam gdje biti. Molim Vas za pomoć, savjete, da me uputite šta i kako dalje, kome se obratiti, što poduzeti. Jer ne mogu računati ni na čiju pomoć, što znači da nemam krov nad glavom, da sam nezaposlena i da nemam primanja s kojima bi se do poroda mogla sama brinuti za sebe, pa ga poslije poroda tužiti da plaća alimentaciju i uzdržava mene i bebu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija