Jump to content

Katarina84

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Ovo me ljeto poznanik pretukao pa sam završila na hitnoj, oni su zvali policiju i podignuta je kaznena prijava. Sad sad dobila riješenje od državnog odvjetnika da se ne pokreće opt. prijedlog nego sam upućena ako želim da mogu sama preuzeti progon protiv njega. Nemam sad to riješenje ali u biti objašnjenje je da su mi ozljede kvalificirane kao lakše pa to spada u privatne tužbe, a prijetnja nije dokaziva. Pošto sam bila cijela u podljevima i hematomima, te me osoba gušila uz prijetnju da će me zadaviti i ubiti, a imam med. dokumentaciju sa hitne u kojoj stoje te ozljede te hematomi i podljevi u području vrata gdje je jasno da me gušio. Da ne duljim, zanima me na koji način mogu sama podići optužnicu umjesto drž. odvjetnika jer imam još nekoliko dana vremena za to. I kako s tom privatnom tužbom? Možda su pitanja smiješna ali u riješenju nisam dobila jasne upute a ne bih voljela da to prođe tek tako jer živim u stalnom strahu za sebe i dijete pošto ta osoba zna i dalje prijetiti i vrtiti se oko moje kuće. I da li postoji mjesto gdje bih se mogla informirati o tome da li mogu dobiti pravni savjet ili pomoć bez da me to košta cijelo bogatstvo?Unaprijed hvala.
  2. Yêu Quân Chùa http://biareview.com/ http://anztheme.com/ thành lập doanh nghiệp tư vấn pháp luật dịch vụ kế toán công ty luật còn đánh cuộc với hắn. Trong vòng 10 vạn kỷ nguyên, nếu ngươi có thể thành công, ta sẽ ban cho chí bảo thích hợp nhất mạch Thần Thú. Nếu ngươi thất bại, sư phụ ngươi chắc không muốn bại cho ta một món chí bảo đỉnh phong đâu.

    Thủy Tổ nhìn xuống La Phong.

    - Ta cảm giác được trong mắt ngươi ý chí chiến đấu, tự tin. Ta cũng biết ngươi rất giỏi sáng tạo kỳ tích, ta cũng chờ xem yêu cầu của sư phụ ngươi. Ngươi sẽ hiểu cái gì đáng được tán dương.

    - Ta thậm chí còn cho rằng, ngươi sẽ bị nhốt vĩnh cửu.

    - Trừ phi ngươi tự bạo bỏ qua tất cả ly khai. Nhưng ngươi tự bạo ly khai, tự nhiên xem như ngươi

  3. Rasprava je prebačena za sutra jer je prethodna odgođena zbog spriječenosti sutkinje...Da li ja kao svjedok mogu donijeti sa sobom otpusna pisma iz bolnice kao dokaz da sam potkradena u najlošijem trenutku, ili ne mogu, ili to nema nikakve veze kao otežana okolnost?
  4. I kako to da sam pozvana kao svjedok ako sam ja tu osobu prijavila? Da li se u toj raspravi riješava i to da mi je otuđila novac i da ga mora vraitti ili ja to moram sama nekom drugom tužbom? Možda je tuži država po mojoj prijavi? Ako je glavna rasprava ima li nakon nje još koja ili bi uskoro moglo biti i riješenje svega?
  5. Hvala na korisnim informacijama. Nisam dobila novce natrag. Još
  6. Pozdrav! Imam jedno pitanje. Naime, 2010. ukradena mi je kreditna kartica i s nje 11 tisuća kuna,što je i bio limit odobrenog minusa. Osoba je prevarom došla do kartice, zamolila me za prijevoz. Predstavljala se kao ja u banci pokušavajući doći do još novaca kada na kartici više nije bilo moguće išta podignuti.Prijavila sam, priznala je, postoje snimke sa bankomata itd...Da je osoba koja je gladna ne bi mi bilo toliko žao, ali krade da bi kupila bolji auto, išla na putovanja, kockala u kockarnicama ... Nisam jedina žrtva jer od onda pa do nedavno redovito "operira".Osoba je takva da će svašta napraviti da se izvuče, recimo pokrala je curu koju je optuživala u policiji da je sama sebi ukrala novce. Dobivala sam i prijetnje, pa molbe da odustanem, što me ne dira jer sam pokradena u trenutku kad sam čekala operaciju odstranjivanja tumora i kad su mi shodno tome bili potrebni moji novci koje sam krvavo zaradila radeći i prekovremene, a sad pogotovo, jer sam ostala bez posla usred trudnoće, sad sam samohrana majka male bebe, i zbog njega i mog dostojanstva htjela bih da taj slučaj bude pravedno okončan. Pozvana sam za tjedan dana kao SVJEDOK na glavnu raspravu protiv optuženice, zbog kaznenog djela iz čl. :224.a.st.1.KZ. Mama me savjetovala da uzmem odvjetnika, jer da će me takva "muljatorica" izmuljati i svašta reći i da ću ja ostati nezaštićena. I sad mene zanima, kako to izgleda na sudu? Da li je stvarno nužno uzeti odvjetnika, da li je praksa takva da se uzima i kad si u statusu svjedoka, ili ne? Nemam novaca za odvjetnika, da li postoje odvjetnici kojima se može platiti kad slučaj bude okončan? Opčenito, kako to uzgleda na sudu jer nisam nikad bila. (Pitanja su možda smiješna ali ne razumijem se). Hvala puno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija