Jump to content

KshatriyaDharma

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala vam na odgovoru.Da, postoji presuda stara 7 godina.Jasno mi je da imam obvezu i ne bjezim od nje,pitam se sto dalje koji je moguci scenarij jer ja predlazem jednu cifru za otplatu duga,bivsa predlaze pak opet drugu puno vecu koju nisam u stanju placati.Hvala jos jednom.
  2. Pozdrav svima,pokusat cu biti kratak i sto jasniji. Na zahtjev bivse supruge rastali smo se prije sedam godina.Na njen prijedlog oko visine alimentacije pristao sam i uredno placao alimentaciju sve do ovrhe od strane banke osobi kojo sam bio jamac kada je dizala kredit,tako dva puta.U tih sedam godinač sest mjeseci sam bio bez posla.U slucaju dviju ovrha i perioda bez posla nisam placao alimentaciju jer zivim samo od place koju tada nisam primao/vidio.Stvorio se dug koji bivsa supruga preko svoje odvjetnice pokusava naplatiti.Dakako da zelim platiti zaostatke svom djetetu samo sto ne mogu sve od jednom nego na rate.Na zalost visina rate koju sam predlozio bivsoj suprizi ne odgovara(400kn) ona bi 1000.Molim vas recite koji su moguci scenariji,koji se sada mogu desiti,ovrha?sudenje?otvaranje zasticenog racuna? Napominjem da sam voljan podmiriti svoje obaveze samo mi je cifra od 1000kn mjesecno + alimentacija previse,slabijeg sam imovinskog stanja i ne posjedujem nikakve nekretnine i pokretnine,ponovno sam se ozenio i uskoro ce nam doci beba. Unaprijed hvala na pomoci
  3. G.Matrix76 puno vam hvala na brzom odgovoru..moram priznati da ga nisam shvatio..kako da osoba D iz navedenog pitanja ostvari prava na tu imovinu od majke koja je nasljedila od svoje sestre?Oprostite ako je moje pitanje bilo nejasno..
  4. Poštovanje svima ovo pišem iz usluge starijoj susjedi koja nema za odvjetnika koji bi je posavjetovao oko jedne pravne stvari. Sestra je naslijedila od sestre koja je umrla imovinu.Sestra koja je naslijedila je stara(oko 90god) i nepokretna,ima četvoro djece(A,B,C,D)U slučaju joj je opunomočenik bio sin(A) jedno od te četvoro djece.Sestra nasljednica bi ostavila tu imovinu u cijelosti djetetu D(to je moja susjeda),ostala se braća(A;B;C) slažu sa tim.Što bi sada osoba D(susjeda) trebala napraviti kako bi to pravo ostvarila? Hvala unaprijed..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija