Jump to content

emmanuella

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim pomoć! Moj otac ima poljoprivredno zdr.osiguranje ali ga već godinama ne plaća (zbog nedostatka financija,nažalost) tako da je dug već poveći...Na zdravstvu sam pitala dali se može sa toga odjavit i rekli su da NE, bez nekog objašnjenja! Sada mu se zdrastveno stanje naglo pogoršalo i trebao bi kod liječnika...S obzirom na situaciju on se neda jer misli da treba sve platiti,a to nažalost nije u mogućnosti jer nema NIKAKVA primanja,niti je na zavodu za zapošljavanje...Molim nekoga ako zna kako da riješimo to zdravstvo da nemora sve plačati jer je situacija veoma ozbiljna !!!!!!!
  2. Pozdrav svima! Molim ako netko zna kome se mogu žaliti, odnosno tko je nadležan da kontrolira one koji sjede u općini i donose nepravilne i nepoštene odluke,koje nisu za sve jednake...(neko ministarstvo ili...) ? Predala sam neku zamolbu koja je odbijena jer je socijalno vijeće tako odlućilo jer kao nemam uvjete...Možda bi se sa time i složila da jednoj drugoj osobi sa potpuno istom situacijom,ista zamolba odobrena! I dali svaka zamolba koja se daje mora ići preko tog vijeća ili može nekim drugim putem...?
  3. Da,sada znam da nisam morala....ali jesam...Pa zar ne postoji neki način da to poništim ?
  4. Pozdrav svima! Molim savjet ! Podstanar sam u jednoj kući već pet mjeseci (na osobnoj iskaznici se još uvijek vodim na staroj adresi) i do sada nikad nisam bila pretplatnik RTV pristojbe. Jučer su mi na vrata banula dva kontrolora i u tom trenu se nisam snašla,tražili me OIB ( ja im ga dala ),upisali marku TV-a (ali ga nisu ni vidjeli) i naveli da ga imam od prije dva mjeseca (što je i istina) i tražili 160 kn na licu mjesta,nisam im platila pa ću navodno dobiti čekove na kućnu adresu. Potpisala sam,a oni mi ostavili odrezak na kojem piše moje ime,prezime,adresa,datum,kod i šifra suradnika te potpis kontrolora HRT-a !!! Moje osobno stajalište je da ne trebam plačati 80 kn mjesečno, pa molim ako netko zna kako da raskinem pretplatu bez nekih posljedica da mi kaže !!! I dali ako uzmem MAX tv ili neku drugu TV sam obavezna zakonski plačati pristojbu HRT-u ?
  5. Pozdrav svima! Molim savjet ! Podstanar sam u jednoj kući već pet mjeseci (na osobnoj iskaznici se još uvijek vodim na staroj adresi) i do sada nikad nisam bila pretplatnik RTV pristojbe. Jučer su mi na vrata banula dva kontrolora i u tom trenu se nisam snašla,tražili me OIB ( ja im ga dala ),upisali marku TV-a (ali ga nisu ni vidjeli) i naveli da ga imam od prije dva mjeseca (što je i istina) i tražili 160 kn na licu mjesta,nisam im platila pa ću navodno dobiti čekove na kućnu adresu. Potpisala sam,a oni mi ostavili odrezak na kojem piše moje ime,prezime,adresa,datum,kod i šifra suradnika te potpis kontrolora HRT-a !!! Moje osobno stajalište je da ne trebam plačati 80 kn mjesečno, pa molim ako netko zna kako da raskinem pretplatu bez nekih posljedica da mi kaže !!! I dali ako uzmem MAX tv ili neku drugu TV sam obavezna zakonski plačati pristojbu HRT-u ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija