Jump to content

jura92

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, zanima me treba li mi građevinska dozvola ili projekt za izgradnju samostojeceg drvenog objekta dimenzija 7x5m uz postojeci stambeni objekt? Nebi bilo povezano s kucom. Izgrađeno bi bilo na 6 drvenih stupova tj greda (3 sa svake strane), osnovica stupa bi bila metalna upustena u betonsku stopu. Sve drugo bi bilo nasuto agregatom kamena. Otvoreno bi bilo sa 3 strane a jedna strana uz kucu. Sluzilo bi za druzenja te zastita vozila od sunca i vremenskih nepogoda. Pod sto bi spadao takav objekat?
  2. datum ozljede je 18.08.2012. vrijeme kad sam primljen u hitnu pomoć: 09:14. razlog šutnje je bio pritisak poslodavca da nesmijem ništa reći, jer radio sam na mjestu na kojem nisam smio bit, radio sam posao za koji nisam plaćen i koji nesmijem raditi jer nemam potrebna uvjerenja za taj posao, nepoložena zaštita na radu, nepoložene protupožarne mjere koje po zakonu moramo imat i znat. jel to mozda dosta da vas razuvjerim?
  3. prije 165 dana sam na radnom mjestu doživio povredu na radu. dijagnoza je Fractura cruris I. sin. multifragmentaris (prijelom potkoljenice na više mjesta). u nogu mi je ugrađeno 8 šarafa 2 pločice i 1 šipka od koljena do zgloba. ozljeda se dogodila na neradi dan odn. subota. do sada nisam bio primoran ništa poduzimati jer sam mislio da će se sve rješiti sa poslodavcem. pri dovoženju na hitnu pomoć ja nisam bio pri svjesti zbog bolova i tada su moji kolege s posla rekli da sam stradao kod kolege kod kuće a ne u šumi na radnom mjestu. mene zanima da li je moguće što napraviti po ovome za prijavu ozljede na radu? molim pomoć
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija