Jump to content

Olderman

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Isto t je kao i za redovnu policiju..zadovoljiš osnovne uvjete i dalje na redovno osposobljavnje..sve doznaj u najbližem MUP-u ili na njihovim stranicama.
  2. Imam li pravo odbiti dimnjačara u pola dana kad mi je ložište u punom pogonu (peć na drva-sobna) i što da radim sa prijavom koju mi je ostavio ?
  3. zavisi sa kojeg si područja i koja ti je braniteljska udruga najbliža..vjerovatno imaju savjet a drugi je predlog da se javite svojem ljekaru i da vas pošalje sa postojećom dokumentacijom ptsp-a,nekom centru na ponovno razmatranje...ne znam..u ovoj državi..žao mi je ..ali samo nemojte mirovati...pozdrav !
  4. Poštovanje !Zanima me koji su minimalni iznosi prihoda 3-člane obitelji,koji bi bili odgovarajući za potrebom socijalne pomoći .Obitelj ima prihode od 1900 kn invalidske mirovine te 1500 kn mirovine,te trećeg člana na zavodu za zapošljavanje.Dakle ukupan prihod je 3400 kn.Osnovni troškovi za život su puno veći.Ima li ova obitelj bilo koje pravo da se obrati svojoj nadležnoj socijalnoj službi ? Hvala !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija