Jump to content

federica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da, zatvorska bolnica u svetosimunskoj. on ne zeli prekid jer se ne zeli vracati tamo,prosao je i operaciju i sad slijedi zracenje, sto ce obavljati iz zatv.bolnice. koliko sam shvatila sama bolnica ce podnijeti prijedlog za uvjetno otpustanje, da li su to onda malo bolje okolnosti nego da on sam podnosi taj prijedlog?? kao s obzirom na kaznu i kazneno djelo i sve okolnosti, bolesti, dob, obitelj itd...
  2. da li mi itko ovdje moze napisati kakve su mogucnosti uvjetnog otpusta ako se u vrijeme izdrzavanja kazne otkrije neka bolest kod zatvorenika, akutna kojoj je potrebno dalje lijecenje, koje se onda odvija u raznim bolnicama.... znaci postoji mogucnost lijecenja, boravak zatvorenika je u zatvorskoj bolnici, kazna 8mj..... da li se moze traziti na osnovu te akutne bolesti raniji otpust?????
  3. imam jedan kompliciran problem pa bi htjela ako netko ima slicno iskustvo ili zna sta i kako dalje da mi pomogne !!! rodak mi je u prvom mjesecu otisao na odsluzivanje kazne od 8 mjeseci nakon nekoliko dana mu je pozlilo napravljene su mu sve pretrage i otkriven mu je tumor na mozgu... slijedi hitna operacija jos uvijek ne znamo o kakvom je tumoru rijec dobrocudan, zlocudan... doktor kaze da ce rehabilitacija u svakom slucaju biti dugotrajna... mi smo izgubljeni i ne znamo sta dalje ,ne mozemo do njega, a svi smo skupa s njim u pretuznoj i strasnoj situaciji... oni iz zatvora nam predlazu prekid,ali on to ne zeli jer bi se nakon oporavka morao vratiti nazad u zatvor. u zakonu sam procitala da s obzirom na to oboljenje moze traziti uvjerno otpustanje nakon 1/3 izdrzane kazne... postoji li jos nekakvih mogucnosti??!??! gdje i kome da se obratimo zalimo molimo! okolnosti su takve da je izmjenom zakona od 1.1. za njegov slucaj ne bi ni trebao u zatvor... da li se moze nova ustavna zalba podnijeti s obzirom na nove okolnosti (jer on ju je vec podnijeo prije odlaska u zatvor) bilo kakva nada ili nesto?!?!?!?!?!? hvala vam unaprijed!!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija