Jump to content

valijant

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala na odgovoru ! Nismo usli u ograđeni prostor i nigdje nije postavljen ikakav znak upozorenja ili zabrane. Samoj ogradi smo bili najblize 3 metra i niti smo je dirali niti gledali vec smo samo pratili tok potoka a zastitar nam je prisao automobilom kad smo izasli na cestu i to na udaljenosti od preko 100 metara od ulaza u krug tvornice gdje se inace nalaze zastitari. Inace taj potok je uvijek bio bogat ribom i u djetinjstvu sam stalno pecao na njemu a sada pravo ribolova na tom potoku imaju clanovi ribickog drustva Jastrebarsko pa bi se i njima moglo dogoditi da se susretnu s problemima.
  2. nikakav geodeta ne izlazi! moj otac je odlaskom u gruntovnicu prenamjenio iz vinograda u novoposađeni vocnjak za 5 minuta i bez troskova!
  3. [h=5]Danas smo moja kcer (11) i ja setali uz potok te smo u jednom momentu dosli do potoka neposredno uz ogradu dijela tvornice tj punione vode Jana. ograda je najmanje 5 metara udaljena od obale potoka i tim prostorom između potoka i ograde smo prosli moja kcer i ja da bi nam se nakon izlaska na cestu priblizio autom cuvar tj zastitar i upozorio nas da tuda nesmijemo ici! Posto smatram da nisam nicime ugrozio tvornicu niti smo presli ogradu i usli u krug vec smo se dapace kretali uz javno dobro (potok) nasao sam se vrlo uvrijeđen cinom tog zastitara! Osobno neznam i nemogu naci clanak zakona koji bi regulirao pravo prolaza a sjecam se da je nekad davno netko govorio da svaki vlasnik zemljista koje se nalazi kraj vodotoka mora omoguciti prolaz svojim zemljistem u nekakvom pojasu od 5 metara od ruba potoka. Molim vas za pomoc tj savjet u ovom slucaju jer tuda sam se uvijek setao i mislim se setati i dalje ali moram imati uporiste u zakonu. hvala unaprijed[/h]
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija