Jump to content

tinamatea

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Draga moja, jako si mlada a vec nosis tesko breme na svojim nejakim plecima...za pocetak pokusaj ne ulaziti u konflikte s majkom zbog sebe i djeteta, izbroji do 10 prije nego nesto kazes. U teskoj si situaciji ali moras se skulirati zbog sebe i djeteta. Proci ce ovi teski trenuci, pokusaj sacuvati posao i biti ljubazna s majkom ali i ocem djeteta jer ti svada nece donijeti nista dobroga. Probaj vjerovat zivotu jer si jako mlada i puno lijepih stvari ti se moze dogoditi ako malo pregrizes jezik zbog tog malog nevinog bica koje mora uz sebe imati prisebnu majku. Sve ovisi o tebi!!!
  2. Vjerujte da bi bio neprimjetan jer moj dragi ima ogromna primanja, ima dvije firme koje odlicno posluju a placanja koja on vrsi ja nemam uvid, posta mu dolazi na firme tako da lako sve moze prikriti. Naime, vrlo je brizan otac i jako je osjetljiv na djecu, sam je rekao da ce se brinuti za to dijete ako je njegovo. Mene jedino brine to sto "nije" dobio papire pa kako ga onda ta zena moze kazneno prijaviti za nevidanje djeteta??? Prava nocna mora, pitam se s kim imam posla a sve je bilo kao u bajci...
  3. On je prije godinu dana na sudu dao krv za analizu dna ali do danas nismo nista dobili, meni je to sve sumljivo, vidjet cemo sto ce reci odvjetnik. Ja se bojim da mi moj dragi nesto taji a ne vidim smisao toga kada ionako znam sve. Bas sam lose, zelim znati istinu a bojim se da je nikada necu saznati.
  4. Hvala, znam da je "ajme" ali to je istina ili mi on skriva istinu cijelo vrijeme a kada s njim razgovaram o toj temi kune se da je istina. Cudno mi je da nije trazila alimentaciju ali mozda je on cijelo vrijeme placa a da ja to ne znam iako sam mu prije godinu dana rekla da mora malom placati alimentaciju ako se utvrdi da je dijete njegovo, majka sam i sama dobivam alimentaciju od bivseg supruga tako da tu uopce nema spora.
  5. Dobar Vam dan, pokusat cu ukratko objasniti situaciju. U vanbracnoj sam vezi s muskarcem 3 god. On ima brak iza sebe i dvoje maloljetne djece, ja takoder imam brak iza sebe i jedno maloljetno dijete te s njim bebicu od 4 mj. Zivimo kod mene, njegova djeca dodu vikendom kod nas. Prije godinu dana javila mu se bivsa s kojom i nije bio u vezi nego su se povremeno druzili te mu javila da ima s njim sina kojem su sada 4 god. I zive u drugom gradu te trazila sudskim putem dnk analizu. Znaci moj dragi je prije godinu dana otisao u grad na moru i ucinio dnk test. Rezultati su trebali stici na nasu adresu ali apsolutno nista nije stiglo do neki dan kada su ga zvali iz PU Trnje da dode na razgovor. Tamo je saznao da ga je ona tuzila za nevidanje djeteta pa je angazirao odvjetnika da istrazi cijeli slucaj. Meni nista nije jasno? Kako te netko moze tuziti bez rocista, potvrde dnk testa, rjesenja sa suda? Mozda je on to sve dobio a skriva od mene? Molim pomoc! Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija