Jump to content

neymar

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa znam ja da nisam jedina,al svejedno sam ogorčena jer sve presporo ide!!!i da mislim da je to žalosno za sve ......
  2. Proslo je 60 dana od zadnjeg rocista ne kojem se trebala reci odluka o alimentaciji,verzijskom zahtjevu.. Ali sudac je rekao da ce poslati pismenu odluku.ja odluku neznam a kaze moj odvjetnik da ne zna ni on,i da se zakonski sucu nemoze nista sto u roku nije dao jos odluku i sto sad jos 60 dana trebam cekati jer kao po zakonu nekom novom trebaju ispuniti odredeni broj odluka u 6 mjesecu!!!!!!!pa 3godine sam na sudu pitam se koliko jos!????nas sud je nula!!
  3. da trebala sam misliti tj.viditi prije da nije sve tako kako on govori,al nisam!!!!on je rekao da ja njemu platim ovaj racun sta je poslao a ako ja dobijem verzijski da onda nece uzeti postotak!!pitajuci ga jeli ima razloga da ne dobijem verzijski zahtjev rekao je da nema ali da nije on vidovit i da je sve moguce!!!u slucaju da ja sada ne dobijem verzijski zahtjev mogu li se ja zaliti dalje ili sta???hvala e da i napomenio mi je da su moj bivsi i njegovi odvjetnici jako prljavo igrali!!
  4. hvala na odgovoru.ali zanima me sada jeli ja moram platiti odvjetniku njegova potrazivanja s obzirom da je on rekao da ce se on od njega naplatiti??mislite li da je nesto poslo krivo pa sad on potrazuje od mene!???jer on nije puno ni napravia,cesto bi me samu u sudnici ostavlja jer on je u isto vrime imao jos jedno rociste zakazano! i koliko taj dodatni rok traje????odvjetnik kaze da suci imaju puno posla pa ne stignu u roku napisati presudu i da ce to biti u roku 2-3mjeseca!!!????
  5. ali mene moj odvjetnik uvjerava da presuda nije donesena i to iz gore navedenih razloga!!!!sve mi se cini kao da on zeli izvuci sto vise novaca???? i jos mi je rekao da oni samo formalno odredu datum zadnjeg rocista al da ga nikad ne objave vec da se ceka pisana odluka!!!
  6. ja nisam bila u mogućnosti ici na sud al moj je odvjetnik rekao da je sutkinja rekla da zbog svjedoka(jedan moj svjedok i jedan od bivsega)nece dati usmenu odluku vec pisanu!!!!odvjetnik je rekao u roku 3 mjeseca da ce poslati odluku!e sad neznam jel moj odvjetnik mene zavlaci ili sta???a i vec je odvjetnik poslao racun meni za njegove usluge iako je na pocetku procesa rekao da ce se on naplatiti od njega!!!!jel on moze traziti od mene sad novce ??
  7. pozdrav!vecgodinama sam po sudu tuzila sam bivsega za dokazivanje očinstva,uzdržavanje i tražila verzijski zahtjev.dokazala sam očinstvio,privremena alimentacija je odredena 1000kn,sredili smo vidanja iako ih je otac skratio na svaki drugi vikend po 1 dan.sutkinja je zakazala prije 20 dana kao zadnje rociste na kojem ce donjeti svoju odluku,sad kad je taj dan dosao izjavila je da nemoze rec usmenu odluku vec da ce u roku 3 mjeseca dostavit odvjetnicima odluku!!!!kako je to moguce?????i sta uopce ocekivat??????e i da moj bivsi ima jako poznatog odvjetnika utjece li to na ikakve odluke??????
  8. zna li itko išta o verzijskom zahtjevu?????????????
  9. nema nikakve porukeeeee al nadam se da netko ima kakav savjet il slicnu situaciju
  10. bok!prije 3 godine sam pokrenula postupak protiv bivsega za utvrđivanje očinstva,alimentaciju i verzijski zahtjev.Odvjetnik mi je rekao da mu samo tuzbu platim i to me došlo 1400kn,a da ce se on dalje naplatiti od njega.dnk se rijesio,susreti se rijesili s tim da je otac minimalno skratio viđanja i sad ostaje taj verzijski zahtjev unazad 5 godina za dvadesetak dana sutkinja kao donosi rjesenje.sta ocekivati s obzirom da je moj bivsi doveo kao neke svjedoke koji su pricali same laze,pa me jos i odvjetnik zvao da mu moram platiti 6 rocista jer kao da ce svak svoje placati i ocekuje da mu ja to odma platim!!trebam li ja to njemu platiti?????????i sto ako sutkinja odbije moj verzijski zahtjev mogu li se zaliti il sta????nemem pojma vise sta da mislim!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija