Jump to content

sanjavitoo

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam na savjetima, pokušat ću sve što ste mi savjetovali. Nadam se da će sve dobro proći da dijete i ja normalno živimo!! Još jednom, veliko hvala!!
  2. oprostite, krivo sam se izrazila, ali mislim da znate na što sam mislila.. ne morate bit bezobrazni.
  3. ne bi voljela s djetetom doći pred stan, jer ako on ne otvori spavat ću na ulici.. može li mi policija kako pomoći ako ih u tom trenu nazovem i prijavim ga??? imam li pravo pošto sam nezaposlena i bit ću samohrana majka na odvjetnika kojeg će mi sud dodijeliti, ili ću morati bez obzira snosit troškove??
  4. Imama li onda pravo odmah se vratiti u stan, ili nakon što sud donese odluku... s obzirom da me u stan više ne želi pustiti..
  5. nije prije, on i ja smo započeli zajednički život u iznajmljenom stanu, i nakon što sam ostala trudna je kupio stan u kojem smo već živjeli prije rođenja djeteta.
  6. bila sam u izvanbračnoj zajednici 5 god, živjela 4 god s partnerom i s njim imam trogodišnje dijete. živjeli smo u stanu za kojeg je on digao kredit i otplaćuje ga. ja sam nezaposlena i nemam nikakva primanja. prilikom posjeta svojim roditeljima dobila sam sms da on više ne želi da se ja u "njegov" stan vraćam, kao ni naše zajedničko dijete. moji su roditelji taj stan namjestili i sve novce što sam ikad dobila na poklon, tamo sam uložila, i dala partneru. zanima me što ja sad moram i trebam poduzeti, on me u stan ne pusti, a tamo je sva moja odjeća i djetetove stvari. imam li ja pravo na pola toga stana, što da učinim.. sa roditeljima ne mogu ostati živjeti jer mi je otac alkoholičar.. molim Vas pomoć!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija