Jump to content

Dejan Palac Palčić

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. "Pošteni graditelj"..dobro zborite..kako živim na selu i tu se svi poznajemo,nije ni moj otac radio garažu bez pitanja jednog od suvlasnika parcele..kako su u ono vrjeme postojale imaginarne granice znalo se na čijem djelu radimo garažu..međutim to je sve rekla kazala..starci su umrli i sa svakim sprovodom se broj vlasnika udvostručuje..danas i utrostručuje..da je moguče-ja sam spreman obeštetiti vlasnika sa nekom razumnom svotom..samo kad danas se više nezna tko je u kom djelu vlasnik,a svih 30-tak je prosto nemoguće i nelogično..ta garaža se nalazi preko ceste moje kuče i ukopana u brdo koje je danas zaraslo u trnje..ah meni vrjedi puno,nekome ništa..
  2. pa izgrađena je poslje "68g..oko 1980g,fora je u tome što su poslje aviosnimke,mislim 80-tih uveli katastarsku česticu na moje ime,međutim neznam kako bi sad to uskladio gruntovno...neznam čak i dali je to i katastarski uredu,..bukvalno ljudima mogu ukrasti dio zemljišta..
  3. Imam garažu na tuđem zemljištu i rečeno mi je da je mogu legalizirati.Kako je to moguče,kako da se uputim u legalizaciju tog objekta kad mi sutra može doći pravi vlasnik i reči da rušim garažu.To tuđe zemjište glasi na 30-tak osoba i prosto nemoguće da dobijem potpise od svih..pošto žive i izvan granica HR...Mi to zemjište koristimo desetlječima i nismo imali problema ali nikad se nezna kad može iskrsnut..molim vas za savjet..dali da se upuštam u legalizaciju ili ne??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija