Jump to content

marinčica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da krrenula sam prošli tj. jer više nisam znala šta uraditi mjer sve sam već pokušala.Krenula sam sama i razgovarala s gospodinom psih. koji je rekao da nakon svega šta sam mu rekla bi zbilja volio upoznat njega jer toliko osobina u jednoj osobi:-? baš bi ga htjeo upoznat. Uglavnom on bi se trebao javit ovaj tj. na razgovor , ja sam mu danas rekla da se javi nebi bilo loše.Da još to probamo rekao mi je :" ti zbilja nisi normalna, kaj sad da okolo hodamo razgovarat s psiholozima"Rekla sam mu vidiš da ti stalno biježiš i izvlačiš se . Kako drugčije, a on je na to rekaoma sreddit ćemo to bit će sve ok.I opet otišao,. Ne shvaća on ozbiljnost situacije , on misli da sam ja sad ljuta i kad me prođe bit će sve ok.Baš je nezreo, vidjet ćemo dal će se javit tamo ovaj tj.Jeron ima nekih problema očito još od prije ko će ga znat , al zato bude s stručnomm osobom razgovarao pa možda mu pomogne.
  2. Naravno da tako i mislim uvjek stignem otici i rastati to mi je zadnje.Ali ja sam vec sve pokusala.istrosila sam se skroz imam osjecaj da sam dosla do kraja i da nemam vise snage boriti se jee on je ko zid ko stup.Jucer smo raspravljali o tome da ja ivako vise nemogu..nista mi ne daje da ostanem tu. .nista mi ne pruza da me zadrzi osim rjeci smirise bit ce sve ok.to je maksimum od njegovog fonda rijeci i izasao je van radit.Bjezi od problema.A danas se ujutro digao popili kavu ko da nista biko nije,njemu tako sve super.Bila sam prosli tj.kod obitelj.psihol.za bracno savjetovanje i ad moram njenu reci da se javi.Probat cemo i to,al on je totalno cudan tako da netnam dal ce nam to pomoci.Kao da mu je taj kompj.opral mozak.
  3. dobar dan , nova sam ovdje i u bujici emocija i mišljenja i razmišljanja došla sam do ovog foruma.Dakle moj problem je taj da vec god. dana suprug i ja se svadamo i spavamo svaki u svojoj sobi.Ja sa djetetom (11.god) , a on sam u sobi. Razlog tome je njegovo ponašanje , već 8 god. ne radi nigdje jer nemože naći posao.(i to je već upitno jer očito bira poslove , nema naviku radit za nekog jer je uvijek radio nešto u fušu).Godinu dana visi na laptopu i igra igrice po cijele dane dok sam ja na poslu, djete se zalio , ali nisam mislila da je baš non stop.Jer kad bi ga god pitala rekao bi ma daj malo pogledat i to je to nisam stalno.Dok nisam u 11mj. postavila na laptop spy program i vidjela svašta od kockanja, igranja , i dopisivanja sa drugim ženskicama.Kad sam ga to pitala uporno je lagao nije istina ti si luda s kim bi se ja dopis...i tako dalje dok mu nisam pokazala na laptopu da imam sve snimljeno .Onda je zanjemio i šutio cjeli dan , tek sutradan je počela rasprava . da je to bezveze glupost , da je njemu dosadno doma ja radim stalno, kaj bu on od dosade da to njemu nije važno i bla bla bla .Nakon toga sve je otišlo u kurac , ja nemogu preći preko toga , on je inače hladna osoba koja ne pokazuje osjećaje , a sad mi to jako smeta .Rekao i obećao nako 10tak dana natezanja nikad više prokleti komp.ga je kao uništio.Isad neki dan pogledam opet isto ali opreznije u šiframa po internetu.I opet laže, rekla sam mu da odlazimo . rekao je odite briga me .Ovi na komp. kao prijatelji ga razumiju ja sam nerazumna .Želim se rastat definitivno jer nemogu biti s njim više ni minute , ubijame .Kako i di krenuti prvo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija